A december 23-án 13 órakor kezdődő El Clásico egyik legnagyobb kérdése az elmúlt időszakban egyértelműen az volt, hogy a friss ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo ott lesz-e a kezdőben a Santiago Bernabeuban. 

El Clásico:

Ronaldo nem lesz teljesen egészséges, a Real Madrid szupersztárja kihagyta a keddi és a szerdai edzést is a rangadó előtt.

A meccs előtti szokásos sajtótájékoztatón Zinedine Zidane, a Bajnokok Ligája-címvédő Real Madrid francia menedzsere megtörte a csendet, és elmondta, milyen állapotban van legjobb játékosa.

Cristiano Ronaldo 100 százalékos állapotban van, játszani fog

– erősítette meg a vezetőedző. Zidane azt is elmondta, hogy csapata felkészült, várják már a találkozót.

Jó formában vagyunk, engem csak az érdekel, hogy a csapatom miként teljesít. A Barcelona kiváló csapat, nem véletlenül vezetik a bajnokságot. Egy Clásico mindig alkalommal különleges, ám egyben nagyon nehéz feladat is. A játékosok ezekért a pillanatokért élnek.

A Barcelona menedzsere, Ernesto Valverde amondó, nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy a Barcelona lenne a mérkőzés esélyese.

Szerintem ez a kijelentés nem lehet helytálló akkor, amikor a Bernabeuban játszunk, legyen akárhány pont előnyünk a tabellán. Ez csak a két csapatról szól, a rivalizálásról. Ők játszanak otthon, ami egy ilyen fontos meccsen nagy előny

– így a vendégek menedzsere. Valverde hozzátette, bárki bármit mond, ha nyernek Madridban, akkor sem fog még eldőlni a bajnokság.

Nem beszélünk a következményekről, csak a szombatra, arra a 90 percre koncentrálunk. Nincs értelme azon gondolkodni, mi lesz, ha ez, vagy az, vagy amaz történik. Tök mindegy, mi történik, nagyon hosszú még az út a végéig.

A mérkőzést a Sport TV élőben közvetíti.

Címlapkép: KARIM SAHIB / AFP

(24.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.