Az elmúlt napokban a Bors tényként állította, hogy Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup kapcsolata megromlott, és már külön is töltötték az ünnepeket. 

Hosszú Katinkáék reagáltak a szakításukról szóló híresztelésekre

Fotó: MTI

Az idén a világ második legjobb sportolójának választott úszó és férje péntek délután egy Facebook-posztban reagált a cikkekre. Ez áll a poszban: 

Kedves Szurkolók, Érdeklődők!

Az elmúlt napokban több cikk jelent meg a sajtóban házasságunkról, melyeket eddig nem kommentáltunk. A mai napon azonban egyes írások átléptek egy határt, ezért a további valótlan állítások megjelenése előtt szeretnénk tisztázni a helyzetet.

Igaz, hogy kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül.

Igaz, hogy eközben az Iron Aquatics edzései minden csoportban megrendezésre kerülnek.

Mivel ebben a pillanatban ennél többet nem tudunk mondani, a bulvársajtót ellepik majd a velünk kapcsolatos durva és minden alapot nélkülöző feltételezések.

Ígérjük, ha mondanivalónk lesz, arról értesíteni fogjuk az értünk aggódókat. Addig kérünk minden, velünk kapcsolatban megjelenő találgatást erős fenntartásokkal kezelni.

Köszönettel,

Hosszú Katinka, Shane Tusup

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Számomra ez nem hír értékű, mert ez az ő magánügyük.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
... nehéz időszakon megy keresztül...aha, tehát vége...
wagabund
a hírektől függetlenül boldog új évet kívánok!..
Cicamama55
Számomra ez nem hír értékű, mert ez az ő magánügyük.
papa.49
Én is boldog Újévet, és sok sikert kívánok a jövő évre...
Az amit a bors nevű szennylap csinál undorító, mi közük van ahhoz, hogy válságban van-e a házasságuk, szerintem csupán a ,,példányszám növelése,, volt a cél !!!
szettevette
Azt hiszem, ha van esze Katinkának ettől az őrült embertől csak menekül. Ha ennyire nem tudja kordában tartani az indulatait ország-világ előtt, akkor mi van, ha otthon valaki felbosszantja valamivel. Szétveri a lakást, vagy esetleg valakit?! Én pontosan azért szeretem az úszást, mert az olyan sport, ahol nincs agresszivitás...
Logogrif
@Szeparepa2: Hű!!!De nagy parasztnak tetszik lenni !!!
Yoda69
@Cicamama55: Egyetertek. Katinka celebbe valt a fideSS markaban. Maganeletuk maganugy.
Csizmás Kond
Szégyelljék magukat, úgy ahogy vannak...
magyarbakancs
Valahogy a közéleti embereknek példát kellene mutatni viselkedésben,beszéd stílusban,magatartásban.
Sajnos ma az a (trendi)mennél bukóbb a viselkedésed annál menőbb vagy.
Manhattan
Emelje fel a kezét aki még sosem zörrent össze a párjával! Az enyém jó magasan van...)
magyarbakancs
@szettevette: Minden szavaddal egyet értek.
SystemError
Őszinte tiszteletem Katinkának, de ez a faszomat érdekli! :)
Apatszerek
A szakítás mese, nem a szerelem az összekötő fonál, annál inkább a mindenkit elsőként érintő pénz mennyisége. Celeb viselkedés, ami feltétlenül biztosítja, az erkölcs hanyagolását, az anyagiak előtérbe helyezését és csak is azt. Emberi érzelmek felszíni látvány, csillogása az én-nek, és csakis az én.. a lényeg, az ő csak másodlagos szerepet tölt be...Ez előre vetítette a személy laza érdek kapcsolatát. Érdek mindkettőnél ugyanaz, személyi érvényesülés magas fordulatszámon:, egyik mint teljesítő., a másik mint siker centrikus személy, aki a sikerhez vezette a teljesítőt... Ez egyszerűen csak a köz ámítása!
cikicakk55
Egérke( Egerszegi Krisztina) is volt az Ő idejében akkora sztár,mint most Hosszú katinka.Egérke megmarad annak aki volt,mikor elkezdett úszni.csak az úszásra koncentrált.Nem érdekelte a politika, a celebség, ha adott is interjút a magánéletéről nem beszélt. Őt nem tudták "celebbé " tenni. Hosszú Katinkát sem tudták volna,ha nem úszik a képbe ez a pénzmániás Shane Tusup.Ezt a férfit inkább vonzotta katinka,mint úszó,mint nő. Ő már előre gondolkodott.hírverést,patáliát csinált mindenből,mert a negatív kritika is kritika. Lényeg,hogy írjanak róluk,hogy naponta a médiában legyenek. Katinka észre sem vette és " celeb" lett.Azt nem tudom,hogy tetszik-e neki,de szerintem a veszekedések,ha vannak,pont e miatt történnek.Katinka úszni szeretne,nem szerepelni.A férje a pénzt szeretné és nem Katinka hobbiját fillérekre cserélni.Ha van esze a lánynak és még nem varázsolta el a pénz világa,akkor sürgősen ott hagyja ezt az őrült fazont.Már csak a neveltetése, a nőkkel szembeni viselkedése,amit hozott magával,mint természetes törvényt,az felháborító,egy nőnek. Már pedi az ilyen Jusup félék nem tűrik az ellenkezést.
peterkelemen
@cikicakk55: Katinka már tanúbizonyságot tett, hogy egy pénzhajhász nő, de ne zavarjon.
peterkelemen
Katinka a NER része. Egy szégyentelen, pénzhajhász nő. Gusztustalan Tusuppal együtt, aki meg havi 1 millás közpénzen éldegél.
teuton
@peterkelemen: Csinald utana, ne irigykedj! Te mit tudsz? Ja, csak mocskolodni nevtelenül? Akkor pofa be!
peterkelemen
@teuton: Mit csináljak utána? Magasról leszarom nem vagyok rászorulva anyagiakra így nem irigylem. Nem nekem úszik hanem a pénzért és lefeküdt Orbánnak. Takarodjanak a kurva anyjukba!
cikicakk55
@peterkelemen: tegnap 13:54

Azért írtam,hogy nem tudom Katinkát mennyire tudta mostanra befolyásolni a pénz és a celebség.Lehet,hogy már késő én neked van igazad.Kár érte,mert tényleg nagyszerű úszónő volt.Mióta ennek a Tusupnak lett a felesége,azóta egyre többet lehet olvasni a botrányokról,mint az eredményeiről.
Cicamama55
@Mirabilis: Megmondom őszintén, engem az sem érdekelt. Nem csak az övékére, de senki családi dolgaira nem vagyok kíváncsi. Amit mint sportolók tesznek, az érdekel csak.
Cicamama55
@Mirabilis: Nem a cikkre, a címre reagáltam!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.