Hosszú Katinka nem akar már együtt dolgozni férjével, Shane Tusuppal, és a háromszoros olimpiai bajnok úszónő már másfél hónapja elköltözött közös albérletükből.

Hosszú már a decemberi rövid pályás Eb előtt döntött, nem akar többet Tusuppal dolgozni – a tréner nem is ment el a versenyre, de ezt akkor még azzal magyarázták, hogy kiújult a migrénje.

Bennfentesek szerint már korábban, a december eleji kontinensbajnokság előtt eldőlt, a sztárpár nem folytatja a közös munkát,

Katinka az Eb előtt kijelentette, nem szeretne a továbbiakban együtt dolgozni Tusuppal.

Eredetileg december 27-én a férje nélkül kezdte volna a felkészülést, de ő mindenkit meglepve külföldre utazott. A közös tréningek folytatása a jövőbeli terveiben sem szerepel. Jelenleg nincs Hosszú mellett tréner, és ez a következő hetekben is így maradhat, egyedül készül a folytatásra. Eközben Tusup nélküle tartja közös úszóklubjuk, az Iron Aquatics tréningjeit a Duna Arénában.

Azt egyelőre nem tudni, miért került válságba a házasságuk, de november közepe óta Hosszú nem oszt meg közös fotókat a közösségi oldalain, míg Tusup rendszeresen bűnbánó üzeneteket posztol.

Hosszú Katinka már másfél hónapja nem jár haza közös albérletükbe – értesült a Bors. A lap szerint az volt az utolsó csepp a pohárban, amikor novemberben Tusup a bajai Halászlé Kupán újabb botrányt csapott, alpári stílusban üvöltözött azzal a Pass Ferenccel, aki a háromszoros olimpiai bajnok nevelőedzője.

Címlapkép: Instagram/hosszukatinka

(Blikk, Bors)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Edmond Dantes: Az uszoszovetseg nelkuluk is rohadt - volt ott eppen eleg szennyes - ok csak a vegso cseppet tettek a poharba.
A "megbecsult bajnokok" mindegyike a sajat vermersekletenek megfeleloen viselkedett, - eppen elegen a szovetsegbol le is fekudtek meg a jelenlegi politikai vezetesnek is.

Viszont ha azokat a tenyeket nezzuk, amik Hosszu eleterol es teljesitmenyeirol a wikipediaban lesznek, akkor kiderul, hogy egy sikeres olimpiai- tobbszoros vilag-, Europa- es magyar bajnokunk van az o szemelyeben, pedig a szarmazasa miatt megtehette volna, hogy Amerika szineiben uszik.
De nem tette, hanem Magyarorszagnak hozott dicsoseget.
A sajto viszont mindent a vilagon elkovetett , hogy lejarassa, nehezitse a par eletet.
Ezek utan nem csodalom, hogy az elmult 6 ev osszes stresszet igy vezettek le, es erre rament a hazassaguk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Logogrif
@Grafix69: Nagy parasztnak tetszik lenni! Otthon "dugj" - ne a más életébe kavarj! Bozo...senkiházi!!!
karma1
@peterkelemen: Szerintem barki lett volna kormanyon - es most nem orbant vedem -, mindenkinek kutyakotelessege lett volna kituntetni es elonyoket adni az olimpikonoknak - es nemcsak Katinkaeknak! -.
Ha Csillebercet egy versenytargyalason meg tudtak szerezni, akkor tegyek azt, senki sem adta nekik ingyen, ez egeszen biztos.
Katinkaekat nem kell "futtatni", amit ok csinalnak, az mind sajatmaguknak koszonheto.
Akiket ma a NER futtat, az akos, pataky ufo attila, mandoki laszlo, meg egypar tehetsegtelen, amde elegge seggnyalo tipusu valaki, akik elotte valami lagymatagot alkottak, most viszont rajottek, hogy akkor is megelnek az orban seggenek a nyalasabol, ha soha tobbet egy sort sem irnak, csak adjak a valaha nepszeru fejuket...
terlasz
@Logogrif: Muszáj így reagálni mások realista felvetéseire?
terlasz
Katinka kihajtott magából mindent, amit egy világklasszis megtehet. Így a pályafutása vége felé már foglalkozhat a saját magánéletével is. Gratulálunk neki és reméljük, hogy maradt még ereje további dicsőséget hozni hazájának!
Csizmás Kond
Ilyen ez ...családi életet és karriert is egyszerre nem lehet megélni.
Fradigege
Breaking! Az a tusup szerintem egy vadállat. Normális ember így nem viselkedik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.