Tisztán szeretne látni a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya, ezért Dr. Sós Csaba, nem csupán Hosszú Katinka, hanem Cseh László és Gyurta Dániel elképzeléseit is meg akarja ismerni.

„Távolról sem mindegy, hogy mi jár a három klasszis fejében, hogyan képzelik el a jövőjüket és a terveik megvalósításához milyen segítségre van szükségük.

Az egyetemes úszósport kiemelkedő alakjairól van szó, akiknek a tudása és eredménylistája előtt csak tisztelegni lehet, ugyanakkor a Rió és Tokió közötti út felezőjénél a hogyan tovább kérdését is időben tisztázni kell”

– nyilatkozta Dr. Sós Csaba az SzPress Hírszolgálatnak.

A szövetségi kapitány arról is beszélt, hogy példátlan, ami Hosszú Katinkával történik:

„A mostani helyzethez hasonló esettel eddig nem igazán találkoztam, már csak azért sem, mert a harmincadik felé közelítő úszónők többsége már visszavonult, egy részük pedig a kisgyermekét nevelte.”

Azt is mondta: „A szövetségnek, így nekem is csak az lehet a dolgom, hogy minden lehetséges segítséget megadjunk annak versenyzőnek, aki végtelenül sokat tett a magyar színekért.

Szó sincs arról, hogy új edzőt ajánlanánk neki, ha viszont mindenképpen változtatni szeretne, akkor az új mesterét neki kell megneveznie.”

Címlap: FERENC ISZA / AFP

(Origo)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Ettől szebben lehet-e még szeget körbenyalni? Ezek még edzőt is választhatnak,mi meg szabadon elnyomót sem?
Edmond Dantes
@Lepényleső: Azért a klasszis úszók,teniszezők... maguk választanak maguknak edzőt.Nemrégen Cseh,Darnyi is váltott.Szabadon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.