Hiába élhettek át ünnepi pillanatokat, továbbra sem békült ki Hosszú Katinka és Shane Tusup.

A háromszoros olimpiai bajnok úszó és amerikai edző-férje külön érkezett az Év Sportolója Gálára, s az estélynek otthont adó Nemzeti Színházban sem keresték egymás társa­ságát.

Tusup hiába sírta el magát, nincs béke Hosszú Katinkával

Kettejük közül előbb az amerikai – aki az edzők között volt jelölve a legjobbnak járó cím­ért – érkezett meg, oldalán az édesanyjával, Cheryllel sétált végig a vörös szőnyegen, s mosolyogva pózoltak a fotó­soknak.

Nagyon izgatottan várom az estét, örülök, hogy itt lehetek

– mondta Shane a díjkiosztó előtt, majd kíséretével elkülönülve várakozott a harmadik emeleten.

Nagyjából húsz perccel később bukkant fel a teátrum földszinti aulájában Katinka, akit szintén családtag, az édesapja, István kísért el a rendezvényre.

Korábban ez elképzelhetetlen lett volna, hiszen tavaly is mindketten megkapták kategóriájukban az elismeréseket, és akkor még büszkén álltak egymás mellett. Erre most nem került sor – habár mindketten köszönetet mondtak egymásnak a díjak átvételekor, Tusup pedig könnyek között kért bocsánatot – így ez is alátámasztja azt, hogy megromlott a házasságuk.

Egyikükön sem látszott, hogy rossz kedvű lenne, de az árulkodó, hogy nem együtt jöttek. Sőt, a nézőtéren sem egymás közelében foglaltak helyet – egészen bizonyosan nem véletlenül.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Hosszúnak váltani kell...itt az alkalom... Nagyon zsúfolt a 2018-as "úszóév" , nemsokára keményen edzeni kell, ha nem akar szégyenben maradni...meg kell(ene) mutatnia, hogy nem áll meg a világ egy válságtól(főleg, hogy Katinka pszichokógus )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.