Az edzőpartner ugrott be trénerként.

Egyre dühösebb és idegesebb az úszószakma, amiért Hosszú Katinka továbbra is edző nélkül készül. A világ legjobbja nem engedhetné meg ma­gának, hogy megfelelő szakember nélkül tréningezzen – mondogatják a sportágban, és úgy tűnik, a szövetség is tehetetlen.

Hosszú Katinka Tusup helyett másik edzővel készül a versenyekre

Katinka és Shane Tusup válságba jutott házassága miatt a háromszoros olimpiai bajnok még mindig nem amerikai férjével készül: a Duna Arénát egyedül látogatja. Segítsége azért van, edzőpartnere, a Miamiba is Katkával tartó Dudás Dániel most trénerként is funkcionál.

Ez egy kényszerhelyzet. Nem úgy kell elképzelni, hogy edzéstervet készít, technikát javít Dani. Csupán időt mér, és egyéb dolgokban segíti Katinkát. Egymásra vannak utalva, a jelenlegi feszült helyzetben ez normális. Más kérdés, hogy hosszú távon nem mű­ködik, hiszen Dudás nem edző. A világ legjobbját pedig egy felkészült, képzett trénernek kell irányítania, ha fenn akarja tartani a motivációt és további sikereket akar el­érni

– fogalmazott a Borsnak egy neve elhallgatását kérő szakember.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Páran de nagyon szeretnének a pénzesbödönhöz közel kerülni ))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Azért az elgondolkodtató, hogy még nem sikerült a több száz jólfelkészült edzőből választani..
Pedig Sós megígérte, hogy segít a döntésben..

azt igencsak furcsállnám, hogy Tusupot nem lehet pótolni, mint edzőt..Pedig itt az alkalom...ha valaki híres szeretne lenni, akkor Katinka új edzője a nyerő...

ja, hogy fel kellene kötni a gatyát? hát az élet ilyen...verseny van...(mindenhol)
KisGenyo2
"ha fenn akarja tartani a motivációt és további sikereket akar el­érni"
Gondolja valaki, hogy nyugdíjig úszni akar ez a nő?
Amit lehetett már elért.
KisGenyo2
@KisGenyo2: Meg már vagy 10x annyit keresett, mint 40 évnyi átlagbér... ;-)
Zeta
Néhany ajánlkozó már volt, mennyi lesz még. Pénzért, névért.
Arra nem gondolnak, míg itthon volt nem jöttek az eredmények.
idppp
@wagabund: Hol vannak azok a felkészült edzők? Magyarországon nemigen! A magyar úszóedzők nem képesek a korral haladni, ezt Tusup módszere fényesen igazolja! Katinkának kívánom, hogy mielőbb találja meg a számára megfelelő magas kvalitású edzőt, mindannyiunk érdekében, hogy még sok dicsőséget szerezzen ennek az elmebeteg, hordóhasú tolvaj, és tettestársai által lejáratott, kifosztott országnak!
Logogrif
@idppp: Gondolom sokan szeretnének még a hátra levő időben részesülni a Katinka által nyújtott lehetőségből egy kicsit gazdagodni!! Hagyják békén! Van már annyi tapasztalata, és esze is,hogy megtalálja a SAJÁT jővője lehetőségeit: 1/ úszni..2/ üzleti élet...3/ saját ÉLET...gyerek... Stb. Amit eddig is adott a hazájának az is átlag feletti..boldoguljon magának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.