Mint korábban megírtuk, feltörték Nora Mörk mobiltelefonját, majd az interneten kezdték terjeszteni a privát képeit.

Ellopták a győri kézis meztelen fotóit – újabb fordulat: a férfiválogatott is belekeveredett

A Győri Audi ETO világklasszis kézilabdázója olyan képeket tárolt a telefonjában, melyek egy részén meztelenül, illetve hiányos öltözetben pózol. A fotókat egy tizenöt fős banda lophatta el, akiktől – ha nem akarnak pereskedni – csinos összeget követel a sportoló.

Mörk elmondása szerint teljesen összetört, azt is fontolgatta, hogy kihagyja a világbajnokságot.

A Nemzeti Sport írta meg, hogy az ügy most új fordulatot vet: a 26 éves jobbátlövő elmondta, a norvég férfiválogatott tagjai között is körbejártak az említett képek.

„Teljesen megtörtem. Ők a környezetemhez tartoznak, és azt hittem, mellettem vannak és segítenek. De sajnos tévedtem, nagyon csalódott vagyok"

– mondta a Verdens Gangnak Nora Mörk a férfiválogatottal kapcsolatban.

Mörk értesítette a norvég szövetséget, hogy a válogatottság lemondásán gondolkodik, ha nem kérnek nyilvánosan bocsánatot. Azt a választ kapta, hogy nem lenne helyes a nyilvánosság elé állni vele, de négyszemközt megteszik. 

Nora Mørk's Official Instagram (@noramrk_9) által megosztott bejegyzés,

A játékos nyilvános bocsánatkérést vár a norvég szövetségtől, és a vg.no szerint keddig adott erre határidőt. Kare Geir Lio, az NHF elnöke és Erik Langerud főtitkár azonban hallani sem akar erről.

„Ők úgy érzik, minden tőlük telhetőt megtettek, de szerintem nem így van. Nem vagyok benne biztos, hogy a továbbiakban is tagja szeretnék lenni egy olyan közösségnek, amely inkább azok pártjára áll, akik engem zaklatnak”

– tette hozzá Mörk, aki úgy tudja, legalább két játékoshoz eljutottak a fotók a férfiválogatottból, és ők kezdték el aztán terjeszteni a többiek között.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
@Equus: Nem azt írtam, hogy "meztelen" fotóim vannak, hanem azt, hogy fotóim...
telefonról simán fel lehet tölteni a netes albumba. Ez manapság mindennapos dolog...
magánügy, hogy ki, milyen fotót és az is, hogy kinek készít! mit nem értesz ezen?
Teljesen független attól, hogy az illető férfi, vagy nő. Attól még, hogy felőled ellophatják a telefonod tartalmát, a lopás bűn! A bűnös pedig a tolvaj, és nem az, akitől lopnak!

De te felmented a tolvajt, és hibásítod a nőt! Rendszeresen visszatérő gondolkodási ficam - általában -, ami a női nem lealacsonyítása. (Pl. erőszaktevők és zaklatók mentegetése...) Én, mint egy a nők közül, kikérem magamnak ezt!
Miközben ugyanezek a férfiak nem igen tudnának létezni nők nélkül :)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Sokszor írtam már le, hogy az ilyen fajta képeket, ha már mindenáron csinálni akar, akkor FÉNYKÉPEZŐgéppel kell csinálni. Azt nem lehet így feltörni, hiszen a képeket nem küldi a ""felhőbe"" (cloud), amit akár egy félprofi is képes már feltörni.
Az már csak az én kérdésem, hogy az ilyen képek kinek készülnek? Sajátmagát nézegeti vagy a pasijának? Az miért nem élőben nézi? Vagy ha túrán van, akkor kell az ihlet?
Papuska1
Sajnálom a kedves norvég hölgyet. Becstelen dolog más magánéletébe erőszakkal beletaposni. Ugyanakkor azt is el kell mondanom, hogy, bár nem vagyok kukkoló tipus, most megnéztem, amíg lehetett Nora képeit. A sportban inkább férfias egyéniség, a képekből kiderül, hogy izzig, vérig nő. (Nem is akármilyen!) Alapvetően értve, a zaklatás kellemetlen voltát a képek alapján ettől eltekintve nincs szégyellni valója. Ez sport szerelésben soha nem derült volna ki róla. (Persze az Ő joga, hogy kinek mutatkozik meg, ez elvitathatatlan tőle!)
magyarbakancs
Egyet nem értek,hogy egy szép hölgy ,minek tárol olyan intim képeket magáról egy telefonon.
Most maga mutogatás, vagy felelőtlenség.
Sajnálom a hölgyet de az ilyen dolgokat elkelne kerülni .
papa.49
Hát ezt a spinét az eszért biztos nem lopja el senki !!!
Meddig kell még szerepelnie ennek az agyhiányos valakinek itt ???
Nagyon uncsi már a ,,sírós képe,, ))))))))))))))))))
namihami
Ahogy@papa.49: is írja:
Tessék mondani, meddig hír egy hír? Nincs ezeknek lejárati idejük, mint pl. a konzervnek?
És mint többen írták::
1. Ha magának csinálta, akkor inkább tükör. És még naprakész is.
2. Ha a pasijának, ajkor élőben. Jobban kedvet kaphat (talán még).
Mindkét változat jobb és nem tehető közszemlére, amivel így járhat.
human
Olyan munkakörben dolgozom, hogy privát képek bizony átmennek a kezemen. Képes voltam rá, hogy soha ne éljek vissza ezzel a tudással. Szóval nem a hölgyet, hanem a megosztót minősíti ez a szomorú történet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.