Mint korábban megírtuk, feltörték Nora Mörk mobiltelefonját, majd az interneten kezdték terjeszteni a privát képeit.

Ellopták a győri kézis meztelen fotóit – újabb fordulat: a férfiválogatott is belekeveredett

A Győri Audi ETO világklasszis kézilabdázója olyan képeket tárolt a telefonjában, melyek egy részén meztelenül, illetve hiányos öltözetben pózol. A fotókat egy tizenöt fős banda lophatta el, akiktől – ha nem akarnak pereskedni – csinos összeget követel a sportoló.

Mörk elmondása szerint teljesen összetört, azt is fontolgatta, hogy kihagyja a világbajnokságot.

A Nemzeti Sport írta meg, hogy az ügy most új fordulatot vet: a 26 éves jobbátlövő elmondta, a norvég férfiválogatott tagjai között is körbejártak az említett képek.

„Teljesen megtörtem. Ők a környezetemhez tartoznak, és azt hittem, mellettem vannak és segítenek. De sajnos tévedtem, nagyon csalódott vagyok"

– mondta a Verdens Gangnak Nora Mörk a férfiválogatottal kapcsolatban.

Mörk értesítette a norvég szövetséget, hogy a válogatottság lemondásán gondolkodik, ha nem kérnek nyilvánosan bocsánatot. Azt a választ kapta, hogy nem lenne helyes a nyilvánosság elé állni vele, de négyszemközt megteszik. 

Nora Mørk's Official Instagram (@noramrk_9) által megosztott bejegyzés,

A játékos nyilvános bocsánatkérést vár a norvég szövetségtől, és a vg.no szerint keddig adott erre határidőt. Kare Geir Lio, az NHF elnöke és Erik Langerud főtitkár azonban hallani sem akar erről.

„Ők úgy érzik, minden tőlük telhetőt megtettek, de szerintem nem így van. Nem vagyok benne biztos, hogy a továbbiakban is tagja szeretnék lenni egy olyan közösségnek, amely inkább azok pártjára áll, akik engem zaklatnak”

– tette hozzá Mörk, aki úgy tudja, legalább két játékoshoz eljutottak a fotók a férfiválogatottból, és ők kezdték el aztán terjeszteni a többiek között.

Sport - 2019. February 4., 06:13
NFL: bajnok a New England
Itthon - 2019. February 3., 19:33
Borult, szeles idővel indul a hét

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
@Equus: Nem azt írtam, hogy "meztelen" fotóim vannak, hanem azt, hogy fotóim...
telefonról simán fel lehet tölteni a netes albumba. Ez manapság mindennapos dolog...
magánügy, hogy ki, milyen fotót és az is, hogy kinek készít! mit nem értesz ezen?
Teljesen független attól, hogy az illető férfi, vagy nő. Attól még, hogy felőled ellophatják a telefonod tartalmát, a lopás bűn! A bűnös pedig a tolvaj, és nem az, akitől lopnak!

De te felmented a tolvajt, és hibásítod a nőt! Rendszeresen visszatérő gondolkodási ficam - általában -, ami a női nem lealacsonyítása. (Pl. erőszaktevők és zaklatók mentegetése...) Én, mint egy a nők közül, kikérem magamnak ezt!
Miközben ugyanezek a férfiak nem igen tudnának létezni nők nélkül :)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@JAJMÁR: 10.37 Non omne quod licet, honestum est.
Nem minden tisztességes, amit szabad... (a törvény nem tilthat meg mindent, az erkölcsi norma azonban akkor is él)
Így gondoltad?
JAJMÁR
@Equus: NEM!
Olvass újra, talán megérted.

Azért egy újabb próba : milyen "tisztességről" osztogatsz örök érvényű mondásokat? Ezt kérdezem. Mi a norma Mo.-on manapság, mi a "tisztességes" szerinted?
Melyik a tisztességesebb, lopni, vagy saját magadat ruha nélkül lefényképezni? (Költői kérdés...)

Egy olyan társadalomban, ahol a köztörvényes bűnt az erkölcs szintjére emeli a nép, a szerintük ledér nőt pedig a bűnöző szintjére löki, egy olyan társadalomban ahol virágzik a korrupció és emberek lealázása, és ezt az emberek erkölcsileg eltűrik, ahol nemek szerint más-más megítélés alá esik a tett, ahol a kiszolgáltatott és megalázott áldozatra hiénaként csap le az "erkölcsös" tömeg, és az összes mérgét belérugdossa, miközben az elkövető "vétkét" megértéssel fogadja, miféle erkölcsről hadoválsz?
Equus
@JAJMÁR: nő létedre nem tanított senki, h különféle ruhákat nem érdemes egybemosni? Tegyél képbe engem: magyarázd meg, mi köze az exhibicionizmusnak a korrupucióhoz, a leleplezett nárcizmusnak az áldozattá váláshoz! Biztosan tudod, ha már leírtad ezt a kotyvaszt.
JAJMÁR
@Equus: Pedig írtam följebb, hogy olvass vissza.
Azt se tudod, hogy te mit írtál? Te mosod össze - és még itt páran - az erkölcsöt meg a bűncselekményt -, amit én nehezményezek.
Az erkölcsi normát is te emlegetted.
Egy sima kérdést tettem fel, hogy szerinted ebben az országban ma, hol van az erkölcs amire hivatkozol (és nem sorolom fel a jelzőimet, ami bizonyítja, hogy a béka s.alatt, nehogy megzavarjon a sok ismeretlen fogalom)
Arra gondolni se merek, hogy ismeretlen emberre holmi vélt képzeteid miatt egész kórképeket építettél. Nem semmi, mert a két kórkép - exhibicionizmus és nárcizmus - diagnózisát, még a képzett szakemberek sok-sok vizsgálat és tapasztalat után is, nehezen állítják föl.

Szóval a lényeg, hogy semmi értelmét nem látom a további diskurzusunknak ebben a témában. Részemről ennyi volt.
Equus
"semmi értelmét nem látom a további diskurzusunknak"
Egyetértek.
Lk:
Irattár.
További intézkedést nem igényel.
Sel: azonnal.
Sk.
Köb Jani
Az okos telefon visz mindent, mindenkihez aki ezt nem tudja az sajnálatra sem méltó aki buta azon segíteni sem lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.