Bánki Erik taós sportot csinált a röplabdából, ügyvédjének fia meg kapott egymilliárd forintot egy strandröplabdaközpontra.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem az országnak kell szolgálnia a kormányt, hanem a kormánynak az országot. A hatalom nem a kormány kezében van, hanem a nép kezében kell, hogy legyen. Az öncélú, korlátok nélküli hatalom pontosan oda vezet, ahol mi most tartunk. Az Orbán-klánokhoz, a Mészáros-birodalmakhoz, a központosításokhoz, az önkormányzati- és oktatási autonómia eltiprásához.
A hatalom – ha módja van rá – beleröhög az arcunkba és semmi mást, mint önmagát fogja szolgálni. Ezért kell politizálni. Mindenkinek. Mert meg kell mutatnunk, hogy nem akarat nélküli bábok, nem eltaposható, bármikor szemétre dobható senkik vagyunk. Nem azért élünk, hogy a belünket kidolgozzuk néhány család jóléte érdekében. Meg kell mutatnunk, hogy van erőnk elzavarni azt a kormányt, amelyik elárulja az országot. Van erőnk kicsavarni a hatalmat azoknak a kezéből, akik méltatlanná váltak rá.
Kósa Lajos elmagyarázza, hogyan tűnik el a közpénz.
index.indavideo.hu/video/Kosa_a_kozpenzrol
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Aki Én: Persze: Szakadj le rólam, faszkalap!
Megfelel?
Aki Én
@division: Attól te még egy kibaszott buta suttyó maradsz. Na ezért utálnak Orosháza és környékén. Ott ismernek jól :)
Hellcat
@Aki Én: Na mi történt csak nem büdös a cikk a fidesznyikekenek? :D
division
@Aki Én: Engem nem utál senki a környezetemben. Az más kérdés hogy a baloldal gyűlöletkampánya miatt sokan utálják azokat akik Fidesz pártiak még mindig, ill. akik nem vitték semmire az életben, na ők szeretnek még gyűlölködni.
quadrocopter
@Clavigo: Ott tartunk, hogy hamarosan nyíltan, a kezünkből veszik ki a pénzt, vagy lefognak és kizsebelnek!
Ezeknek egy deka bőr nincs a pofájukon!

Bánki: "Mohácson a Kisfaludy Károly Gimnáziumban érettségizett 1988-ban. Pécsett levelező tagozaton külkereskedelmi áruforgalmi szakon végzett. "
Ergo: faiskola, hogy ne erőltesse meg magát!
Eladott Ország
@ágimami: Sőt 40 % jelenleg nem választ pártot, hitehagyott. Nos ezeket kellene tudni megszólítani, legalább egy kis részét. kozvelemenykutatok.hu/wp-content/uploads/2017/12/teljes_felnott_nepesseg-01-5.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.