Hosszú Katinka bevallása szeint nem áll készen a versenyzésre.

A háromszoros olimpiai bajnok az év első antwerpeni pénzdíjas viadala után ugyanis a most hétvégén esedékes luxemburgi Euro Meet elnevezésű úszóversenyt is kihagyja.

#IronNation #IronLady#IronAquatics #HWAPO

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Az Iron Lady magához képest később kezdte a tréninget, ráadásul nem is edző-férjével, Shane Tusuppal készül. Segítsége akad, ugyanis edzőpartnere, a Miamiba is vele tartó Dudás Dániel most egyfajta trénerként is funkcionál mellette.

„A formám nem az igazi, én pedig nem állok úgy rajthoz, hogy nem érzem tökéletes állapotban magam. Nem tudok félvállról venni egyetlen egy versenyt sem”

– tolmácsolta a Borsnak Hosszú Katinka szavait a sajtófőnök, Kiss Kinga. „A formába hozás időszakában a sérülés kockázata is jelentős, nem szeretnék hosszabb kihagyást emiatt” – folytatódott a nyilatkozat.

„Nem tudom megmondani, meddig tart ez az átmeneti időszak, ahogy azt sem, mikor készül újra együtt a sikeres páros”

– ezt már a sajtófőnök mondta el a Borsnak.

Címlapkép: Instagram/hosszukatinaka

(Bors)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem tort meg semmit sem, hulyegyerek, kutyakotelessege volt elmondani, miert nem indul ket nagy versenyen sem - most megtudtuk - mindenki lenyugodhat a p...ba...Nem kell ekkora feneket keriteni ennek, ertheto az o hozzaallasa is minden szempontbol: fiatal, van maganelete, ami fe'lremehet, es annyit dolgozott mar fiatal eletkora ellenere, ami sok 40-esnek is a javara valna... Hagyjak ot beken keszulni a versenyre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@magyarbakancs: Az egy evek ota mukodo doppinghalozat volt, olyan, mint az oroszoknal, vagy annakidejen a keletnemet uszonoknel. emlekszel? Szxinte mindegyik ferfinek nezett ki a sok szteroidtol.
En ugy gondolom, hogy az olimpiakon mar annyira meg van szigoritva a dolog, hogy lehetetlenseg legyen doppingolni... Nem is engedtek oda az oroszokat, mert nem akartak maguknak rengeteg problemat a birok..:o)
lusta
Ez nem egészen így van. Sok esetben a versenyző nem is tudja, hogy doppingolt. Egy csapat dolgozik a keze alá. Megfelelő étrend, kiegészítők, stb. Egyik barátom, nagy eredményei voltak, mondta, ne higyjem el, hogy a bablevestől majd ilyen nagy eredmények lesznek. Ezzel persze sem én, sem ő nem állítjuk, hogy doppingol egy versenyző. Inkább arról van szó, hogy a versenysport sok munkával, lemondással jár és az életmód sem egy normális emberé. Sarapova esete is mutatja, hogy ami ma elfogadott, megemgedett, holnap már doppingnak minősül. Kowalczyk is kiakadt, hogy a nagy norvég ellenfeleinek mindegyika asztmás, míg Johaug le nem bukott.
Köb Jani
Sok mindenre lehet fogni, palástolni., a dopping használatát amit a jelenlegi vizelet vizsgálatból nem lehet megállapítani, de fokozott teljesítményre tudatosan lehet alkalmazni. Feltételezhető de ez nem bizonyított. Keserű megállapítás viszont az „Nem tudom megmondani, meddig tart ez az átmeneti időszak, ahogy azt sem, mikor készül újra együtt a sikeres páros” Mi az az igazi ok és nem "kitaláció" ami az átmeneti időszakot foglalja magában... , és mennyi időt foglal az magába, erre kellene Katinkának becsületes valóságtartalmú választ adnia, ami már nem húzható a végtelenségig. A duzzogás , sértődöttségnek is van határa:, ami nem mehet a sportoló teljesítményének rovására. Vagy pedig kibékíthetetlen sérelem érte Katinkát, ami válásra ad okot de ezt akkor közölje határozottan és akkor fátylat rá.
KisGenyo2
Szerintem most ügyesen a csúcson kellene kiszállnia. Megnyert már mindent amit lehetett. Minek vergődik ezzel még.
badboy
@szep napot: Ez így van, mindent elért, amiről egy profi sportoló álmodik. De,ez a edző férje nélkül nem sikerült volna. És fordítva sem. Nem azért,mert Tusup olyan zseniális edző lenne, hanem mert működött köztünk valami, ami csak egy emberpár esetében működhet. Ami megkülönbözteti két ember kapcsolatát, más személyes kapcsolatoktól. Ezt nevezik kémiának, azt hiszem. Na,ez szűnt meg sajnos és ezért van vége. (25 év boldog házassággal a hátam mögött mondom ezt úgy,hogy a feleségem az egyszemélyes munkatársa is). Ha, a nézeteltérés 24 óra után is fennáll, akkor ott már nagy gondok vannak, nemhogy hetekig, esetleg hónapokig. Egyébként sajnálom.. Jó volt ezt a hazai sikert látni. Amit elértek,azt meg az utolsó forintig megérdemlik.
szep napot
@badboy: Mint a lakat es a kulcsa, csak egyutt mukodnek. A 25 ev boldog hazassaghoz gratulalok, meg olvasni is orom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.