Cseh László örül, hogy Hosszú Katinka lemondta a januári versenyeket.

Hosszú Katinka már két versenyt is visszadobott azóta, hogy válságba került a házassága edző-férjével, Shane Tusuppal. Külön készül, de állítólag még mindig a férje munkamódszereit követi. Hosszú Miamiba is Tusup nélkül utazott, ahová csak edzőpartnere, Dudás Dániel kísérte el, aki ebben az időszakban trénerként is tevékenykedik mellette.

Cseh László örült, hogy Hosszú kihagyta az év eleji versenyeket

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, hétszeres világ- és tizenháromszoros Európa-bajnok úszó az M4 Sport – Év sportolója gálán a Nemzeti Színházban 2018. január 11-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Cseh László szerint ez még nem azt jelenti, hogy Hosszú Katinka hullámvölgyben lenne. Sportkarrieri válságról szó nincsen Cseh szerint, aki úgy véli, nem is hátrány, ha egy úszó pihen januárban, mert ezzel természetesen jó néhány sérülést is meg lehet előzni.

Egy kis pihenés nem árt, én személy szerint örültem, hogy kihagyta az év eleji viadalokat. Ilyen sorozatterhelés mellett az volt a csoda, hogy eddig bírta. Úgy gondolom, teljesen természetes, hogy egy úszó nem jár éjjel-nappal versenyekre, egyszerűen csak edz és pihen. Nem kell állandóan csúcsra járatni magunkat. Korábban nem volt jellemző, hogy az úszók januárban már versenyeznek. Hosszúnál eddig is hatalmas előrelépés volt, hogy az év vége után rögtön megmérettette magát

- mondta Cseh László a Borsnak. 

(Bors)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
Köszönjük! Szép volt Katinka! De nem tart örökké. Ne járj úgy, mint a kokó.
Én a helyedben már a gyermekem edzéstervén törném a fejem...
wagabund
"Cseh László örült, hogy Hosszú kihagyta az év eleji versenyeket"

...hát még Hargitay...az örült a legjobban. .na, nem az aggódás vezérelte.
Cicamama55
@KisGenyo2: Maximálisan egyet értek Veled, de Cseh László érvelésével is! Katinka sem egy gép, nem lehet végtelenségig a teljesítmény határait feszegetni, mert az megbosszulja magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.