Bár az Év sportolója gálán azt mondta, hogy dolgoznak a megoldáson, férje helyett továbbra is Dudás Dániellel végzi edzéseit Hosszú Katinka.

„Igaz, hogy a kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül.

Igaz, hogy eközben az Iron Aquatics edzései minden csoportban megrendezésre kerülnek. ... Ígérjük, ha mondanivalónk lesz, arról értesíteni fogjuk az értünk aggódókat” – közölte még a Facebook-oldalán Hosszú december 29-én, de azóta sem tudhatnak sok mindent a szurkolók.

Hosszú Katinka: még nem tudom, hogy mikor versenyzem legközelebb

Idén eddig egy belga, és egy luxemburgi versenytől maradt távol, a február elején Nizzában rendezendő futamon is kérdéses a szereplése. A Blikk kérdésére, hogy mikor áll ismét rajtkőre, Hosszú csak annyit felelt, hogy:

„még nem tudom, hogy mikor versenyzem legközelebb.”

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó/Koszticsák Szilárd

(Blikk)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Na mi van Tusup megvonta a speckó doppingot?
peterkelemen
Nem csodálkoznék ha a későbbiek során kiderülne , hogy doppingolt ő is akárcsak anno Lance Armstrong (Tour de France) hosszú évek után derült csak ki, hogy speciális anyagot használtak, ami akkor még nem volt kimutatható . Ki tudja itt is lehet csak akkor hat amikor éppen úszik utána meg gyorsan felszívódik. Ez majd kiderül a késsőbiek során.
karma1
@peterkelemen: Mar par helyen leirtam: nem gyogyszerrel doppingolnak, hanem hipnotizacioval. Kerdezd meg az orosz kemelharitast, milyen eszkozoket hasznalnak, milyen tudatmodositokkal elnek. Ez ugyanis nem mutathato ki se most, sem 100 ev mulva.
A Bobby Fisher mindig balhezott, amikor az oroszokkal jatszott (Kaszparov, Tal, stb). hogy ne lehessen a nezoteren orosz nezo, vagy legalabbis olyan valaki, akiknek kapcsolatuk van az orosz jatekossal. )
Lattam Katinkarol egy olyan kepet a sajtoban, ahol a medencebol mar kijott, de meg nem ert oda a ferjehez: pont ugy nezett ki, mint egy zombi.
Pelphs meg a hatara rakott szivocseszekkel tartotta magat formaban - nem mellesleg az amerikai csapat tobb tagja is. Nezd meg a fenykepeken, amik a rioi olimpian keszultek).
zildikó
@Apatszerek: Tényleg igazad lehet.
A Herendi porcelánvázát sem lehet, ha eltörik - ugyanolyanná összeragasztani, mint előtte volt,
És csak a töltött káposzta jó melegítve...
zildikó
@karma1: Lehet, hogy Katinkának mégis szüksége volt erre a szinte kegyetlenségig kemény edzőre, hogy kiszenvedje az erőn felüli eredményeket?
De akkor se lehet ezt sokáig csinálni. Különösen egy nőnek nem. Van más is az életben, ami boldogíthatja. Hátha ő is így gondolja.
karma1
@zildikó: Szerintem is,...:o))) Es az o biologiai oraja is erosen ketyeg... Vannak dolgok, amit nem lehet eron felul csinalni, plane olyan magas szinten, mint Katinka tette...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.