Mint korábban megírtuk, botránnyal zárult az Érd-Vác női kézilabda Magyar Kupa mérkőzés.Itt a videó az érdi kézimeccs utáni balhéről – nem pontosan úgy történt, ahogy az edző panaszolta

A találkozó után a váciak arra panaszkodtak, hogy edzőjüket leköpték, majd bántalmazták az érdi szurkolók és a biztonságiak. 

Ezt írták a csapat Facebook-oldalán:

Vezetőedzőnk, Szilágyi Zoltán a mérkőzés lefújását követően, amikor már a meccs utáni indulatok lecsillapodtak benne, nyugodtan ült a kispadon, és várta, hogy játékosaink a nézők köszöntése után visszatérjenek hozzá. Eközben a kispad mögül egy néző leköpte és trágár szavakkal inzultálta edzőnket, amit Ő, mint jóérzésű ember, természetesen felháborodással fogadott.

A Blikk szúrta ki, hogy felkerült a videómegosztókra néhány perc a meccs utáni eseményekről. 

A felvételen az látszik, hogy Szilágyi Zoltán egyáltalán nem volt a nyugalom szobra, egészen paprikás hangulatban üvöltözött a meccs ellenőreivel, majd a közönség felé is csapott egyet. Végül a biztonságiak keményen elkapják, majdnem földre viszik. Köpés nem látszik, de ez persze nem zárja ki, hogy nem is történt ilyesmi. A lényeg 01:36-tól kezdődik.

Az érdiek így kommentálták a balhét:

A tegnap lejátszott ÉRD-GVM Europe – Vác MK mérkőzés után történt eseményekről több médiumban a valóságtól eltérő hírek jelentek meg a váci vezetőedző mérkőzés végén mutatott viselkedéséről. Klubunk a megjelent híreket kommentálni nem kívánja, a valóságban megtörtént eseményekről az alábbi videó felvétel hiteles képet ad, melyet a MKSZ Etikai és Fegyelmi Albizottsága részére is megküldtünk. 

A meccset egyébként az érdiek nyerték 26:25-re, ezzel bejutottak a Magyar Kupa négyes döntőjébe.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,mint jóérzésű ember"
Ja... Ez egy indulatain uralkodni képtelen sportszerűtlen suttyó, aki még egy nyugdíjasra is kezet emelt. Gyomorforgató amit itt művelt.
görbetükör
Ez egy vadállat. Nem lenne szabad sport közelébe engedni.
Mindenki nyugtatni akarta körülötte, de ő csak balhézni akart. Piás, vagy drogos, vagy csak dilis.
Akár melyik, ennek nincs helye a sportban.
Persze, a sport sem a régi már sajnos.
ittott
ekkora állatot miért engednek emberek közé

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.