Nagyot bukhat házassági válsága miatt a többszörös olimpiai bajnok! Shane Tusup és Hosszú Katinka kapcsolata tavaly év végén romlott meg és kapcsolatukban a mosolyszünet azóta is tart.

Mi lesz Hosszú Katinka nagy terveivel?

A Bors értesülései szerint elképzelhető, hogy – a körülötte kialakult bizonytalan helyzetet megelégelve – mégsem Hosszú kapja majd meg a Csillebércre tervezett úszóakadémiát.

„Valóban gyengült Katinka pozíciója. Shane ért az üzlethez, Hosszú kevésbé.

Ez bizonytalanította el a kormányt, hiszen az amerikai tréner nélkül kérdéses, Katinka mennyire tud jövedelmezően igazgatni egy ilyen vállalkozást” – írja a lap egy neve elhallgatását kérő bennfentesre hivatkozva, aki arra is utalást tett, ebben az esetben kinek a kezébe kerülhetne az akadémia. Ez a személy pedig nem más, mint Darnyi Tamás, aki 1995 óta működteti úszóiskoláját.

„Darnyinak húszéves tapasztalata van abban, hogyan kell tehetséges gyermekekből úszót faragni. Négy olimpiai aranya van, szóval legalább akkora név, mint Katinka” – mondta a Bors informátora.

A lap úgy tudja, egy má­sik olimpiai bajnok, Kovács Ágnes segítheti majd Darnyi Tamás munkáját. Ő azonban a Bors megkeresésére kijelentette, hogy még nem hallott erről és eddig senki nem vette fel vele a kapcsolatot ebben a témában.

Címlapkép: Instagram/hosszukatinka, MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

(Bors)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
..ami kiderült az egészből, hogy a Katinkáéké üzleti házasság volt ???
wagabund
Kavarjátok csak a szart...ehhez értetek. Akikre tartozik a Katinkával kapcsolatos állami döntés, azok időben tudatják merre van az előre.
Amúgy nem Hosszú kereste magának a bajt. Akiről azt állítják, hogy érti egy úszóakadémia irányítását, azt elfelejtik, hogy ő is csak hozzáértő segítőkkel boldogul.
Sámannus
Én nem szentelek akkora figyelmet egy sportoló életének, ha még az anyagi háttér mindenkit érdekel is. Ugyanis egyedül az ő feladata, hogyan éli az életét. Mi csak azt kapjuk amit ő ebből megoszt velünk.
Eladott Ország
Tusup szart sem ér Katinka nélkül! Utóbbinak még van esélye talpra állni ,mással tovább folytatni. Nem véletlen volt a nagy bocsánat kérés ország-világ előtt, ha Katinka nem bocsát meg az úszószakmába helye nem lett volna a viselkedése végett...
Köb Jani
Bizonyossá vált, hogy az a bizonyos érdek szerelem nem működik csak csaliként a celeb-bé válás után.Mikor egy nagyon jó sportoló celeb-bé válik onnan már nincs vissza út. A sport eredmények elérése nem követi olyan nagy közérdeklés, mint a magánszférában történő eseményeken történő kíváncsiságok, hogyan ja miértje.
mariaberta
@Eladott Ország: És Katinka is kevesebbet mint Tusuppal! De majd megoldja látványosan,ő ahhoz ért. Bár nem tudom van-e közös munkájukról papír szerződés, már csak azért érdekel, lesz-e mit látványosan, -sokszor- összetépni.
Apatszerek
@mariaberta: @mariaberta: Ekkor kezd a nagy szerelem gyűlöletté válni..
kokopelli
..hogy mi mindent tudnak a kommentelők! Az igazat, és az ellentétét is!
Irígy vagyok,de marhára,mert még nem hallottam,hogy eldőlt-e ma Kiná-
ban az a bizonyos zsák liszt! ;--))))))))
bakcsubakka
Ha lesz időm a közeljövőben,akkor majd sűrű könnyek között fogok rajta sajnálkozni.
Őszintén. Érdemei elismerése mellett kezd elegem lenni belőle. Gondolom,nem vagyok ezzel egyedül.
kokopelli
@Sámannus: nálad vagyok a témában!A közvélemény magas százaléka biztosra
vette,hogy mi miért volt,ill. mi miért lesz.Ezek rétegek lottóznak is? Sok szerencsét
a párezer 5-ösért,amit idáig nyertek!! ;-)
Sámannus
@kokopelli: Én mindenkit féltek, aki valódi teljesítményével értékelhetőt alkotott A sportban mindig is voltak jelentéktelen figurák akik rárepültek egy-egy kiszemeltjükre és tönkre tették a sportoló karrierjét. Hogy jön például egy szennylap ahhoz, hogy leírja egy élsportoló nevét, kiragadva abból a környezetből amiben ismertté vált, és új környezetben ebben a mocskos lezüllött erkölcstelen érába helyezze.
Apatszerek
@Sámannus: Minden erkölcsös személy, aki becsüli önmagát annyira, hogy személyét nem teszi ki nyilvánosságnak mert van önbecslése. Egy sportoló, főleg ha élsportoló és teljesítményével közismert lesz, ne viselkedjen úgy mint egy celeb, magánélete az a személyé és nem a közé.
aki meg celeb -bé válik., az viseljen el minden köz értékelést...
Sámannus
@Apatszerek: A minden az kicsit túlzás különösen, ha olyan sajtó tart igényt a nyilvánosságra, amiről a festék már kézbesítéskor lemállik a papirosról szégyenében. Itt az irigység is kemény valuta, azért én nem helyeslem, ha valakik csak azért hepciáskodnak vele, hogy ők kiéljék harci kokas mibenlétüket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. February 16., 15:00
Ezért szakított 19 évvel fiatalabb szerelmével Bebe
Itthon - 2019. February 16., 10:49
Gyárfás: féltem a zsarolók bosszújától