Ennyi volt, válik az álompár! A Blikk úgy értesült, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka beadta a válókeresetet. Ezzel immár hivatalosan is véget érhet a kapcsolata amerikai férj-edzőjével, Shane Tusuppal.

A sportoló és edzője 2013 augusztusában házasodott össze, s tavaly novemberig úgy tűnt, elválaszthatatlanok.

Itt a vége! Hosszú Katinka beadta a válókeresetet

Együtt érték el sikerei­ket, közösségi oldalaikon nap mint nap megosztották a boldogságukról árulkodó képeiket, Tusup magára tetováltatta párja nevét, világcsúcsait, házasságkötésük dátumát is.

Azt a mai napig csak találgatni lehet, mi okozta a törést a kapcsolatukban, de november óta más utakon járnak, a karácsonyt sem közösen töltötték, külön laknak, s Hosszú trénerként sem számít férjére, mással készül.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: Szigetváry Zsolt, MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hagyni kell oket a sajat utjukat jarni: mindketten erejukon felul dolgoztak - csak egyutt tudtak elerni azt, amit elertek.
Kulon-kulon mar nem fogjak hozni ugyanazt az e4redmenyt. Katinkabol mar nem lesz meg egyszer olimpiai bajnok uszono.
Nagyon jo emberek mindketten - de hagyjak vegre elni oket , ok is "emberbol" vannak...
wagabund
..."a mai napig csak találgatni lehet, mi okozta a törést a kapcsolatukban, "..

mi okozta? az az ember, aki úgy viselkedik a medence partján, vagy bárhol edzők társaságában ahogy viselkedett, akiből buzog a felsőbbrendűség beképzeltsége, az otthon is pont így viselkedik, csak még durvábban...

erre egy megoldás van...lapát..

Féltem Hosszút, mert az a francia edző, akit kiválasztott a további munkához, pontosan ilyen erőszakos, csak nem ordít...

Hajrá Hosszú!
Edmond Dantes
Tusup is új nő után néz,biztosan nem fog rosszabbul járni.Aztán majd boldogan élnek külön-külön,míg meg nem hallnak,ahogy azon sokak is,akik még úszni sem tudnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.