A Telekom Veszprém esélyeshez méltóan 34-22-ra legyőzte a vendég fehérorosz Meskov Breszt csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 12. fordulójában, szombaton, és így továbbra is harcban van csoportjában a második helyért.

Az előző idényben BL-bronzérmes Veszprém – amely története során egyszer sem kapott ki a Breszttől – eleinte szinte minden támadásából betalált, de mivel a védelme eleinte nem zárt rendesen, a 12. percben 7-6 volt az állás. Mivel a vendégek nem tudtak egyenlíteni, és 10-6 lett, ezért időt kértek. Azonban számukra nem volt visszaút: Momir Ilic vezérletével a 18. percben már 14-7 volt az állás. A szünetig tovább nőtt a különbség.

Fölényesen nyert a Veszprém a férfi kézilabda BL-ben

A veszprémi Nagy László (k), Pavel Horak (b) és Vid Poteko, a fehérorosz Breszt játékosai a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében játszott Telekom Veszprém – Meskov Breszt mérkőzésen a Veszprém Arénában 2018. február 17-én. MTI Fotó: Bodnár Boglárka

A második félidőben sem volt kérdés, átlagban minden két hazai találatra egy válasz érkezett, szűk negyedórával a vége előtt 30-15-re lépett el Ljubomir Vranjes vezetőedző alakulata. A hajrában kicsit kiengedett a Veszprém, de így is gond nélkül tartotta otthon a két pontot.

Jövő vasárnap a német Flensburg-Handewitt vendége lesz a magyar bajnok.

Férfi Bajnokok Ligája, csoportkör, 12. forduló:

B csoport:

Telekom Veszprém-Meskov Breszt (fehérorosz) 34-22 (20-11)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.