Olimpiai bajnok lett csütörtökön a magyar férfi rövidpályás gyorskorcsolyaváltó Phjongcshangban. A négy csapattag, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor és Burján Csaba győzelmükkel beírták magukat a történelembe, ugyanis ez hazánk első téli olimpiai aranya. Liu Shaolin ünneplése azonban egy másik dolog miatt is futótűzként terjed a neten, ugyanis brit barátnőjét is bevitte magával a koripályára, de nem akárhogy!

A csapat vezére alig hogy áthaladt a célvonalon, a pálya szélére felmászó barátnőjét, a brit Elise Christie-t csókolta meg – írta meg az Index.

Liu Shaolin Sándor nemcsak olimpiai bajnok, de az olimpia hősszerelmese is lett – fotó

Fotó: Getty Image

Elise Christie nagy éremesélyesként utazott Phjongcshangba, a fiatal brit klasszis azonban érem és helyezés nélkül végzett a téli olimpián, ráadásul az egyik számban megsérült, azóta rögzítőcsizmát kell viselnie. Párja győzelmének viszont úgy tudott örülni, mintha a sajátja lenne! 

Liu Shaolin Sándor nemcsak olimpiai bajnok, de az olimpia hősszerelmese is lett – fotó

Liu Shaolin Sándor, a győztes magyar válogatott tagja, és barátnője, a brit Elise Christie a phjongcshangi téli olimpia férfi 5000 méteres váltó rövidpályás gyorskorcsolyaversenyének eredményhirdetése után a Kangnung Jégcsarnokban. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Mivel Christie-nek most még a járás is fáj, a hős magyar szerelmes, a friss olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor a hátára kapta a brit lányt, és így korizott be vele a pályára, hogy együtt ünnepeljék a történelmi magyar sikert.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.