Olimpiai bajnok lett csütörtökön a magyar férfi rövidpályás gyorskorcsolyaváltó Phjongcshangban. A négy csapattag, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Knoch Viktor és Burján Csaba győzelmükkel beírták magukat a történelembe, ugyanis ez hazánk első téli olimpiai aranya. A fiúkat azonban már nemcsak ezért, hanem humorukért is szeretjük! A négy srác ugyanis ma pózolt is a győzelem után. És ennek bizony oka volt.

Bár a hivatalos, ünnepi eredményhirdetés csak pénteken lesz, a friss olimpiai bajnok magyar gyorskorcsolyaváltó tagjai a futam után egy rövid ceremóniára sorakoztak fel, ahol az olimpia plüss kabaláját vehették át. A magyar himnusz és zászlófelvonás viszont majd pénteken lesz.

A négy fiú azonban a mai ceremónia közben olyat tett, amivel többszörösen is belopták magukat a szívünkbe. Bemutatták ugyanis a Usain Bolttól jól ismert győzelmi koreográfiát. Hogy miért? Hát egy üveg nagyon drága pezsgőért! Usain Bolt kihívására válaszoltak ezzel a magyar srácok.

Ez eszméletlen menő dolog – ezért mutatták be a Usain Bolt-pózt a magyar olimpiai bajnok fiúk a dobogón

A 100 és 200 méteres síkfutás legendája ugyanis egy Instagram-videóban kihívást intézett minden téli olimpiai érmeshez:

a videóban azt ígérte meg, hogy ha a győztes, a dobogón állva, be meri mutatni az ő elhíresült győzelmi pózát, akkor kap tőle egy magnumüveges Mumm pezsgőt.

Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) által megosztott bejegyzés,

A fiúk bevállalták a pózt, szóval jár nekik a drága pezsgő. Mi meg várjuk a videót majd az átadásról.

Liu Shao Ang️ (@liushaoang) által megosztott bejegyzés,

Forrás: 444.hu

Fotó: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.