A jól hajrázó MOL-Pick Szeged 30-28-ra legyőzte a vendég horvát PPD Zagreb csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában, így megerősítette ötödik helyét a csoportban.

Férfi Bajnokok Ligája, csoportkör, 13. forduló:

A csoport:

MOL-Pick Szeged – PPD Zagreb (horvát) 30-28 (11-15)

---------------------------------------------------

Az edzőváltáson átesett vendégek az elmúlt időszakban egyre jobb formában játszottak, és ezt Zlatko Saracevic tanítványai most bizonyították is. Együtt haladt a két csapat 4-4-ig úgy, hogy a szegedieknek mindig egyenlíteniük kellett. A folytatásban elléptek a horvátok, és magabiztosan őrizték két-három-négy gólos előnyüket.

Jól hajrázott a Szeged a PPD Zagreb ellen a férfi kézilabda BL-ben

A szegedi Alen Blazevic (b) és Fekete Bálint (j), valamint a zágrábi Domagoj Pavlovic a kézilabda férfi Bajnokok Ligája 13. fordulójában játszott MOL-Pick Szeged – PPD Zagreb mérkőzésen Szegeden 2018. február 24-én. MTI Fotó: Czagány Balázs

A második félidőt jobban kezdték a Tisza-partiak, és amikor a 42. percben feljöttek 19-18-ra, időt kértek a vendégek. A hazaiak lendülete így is megmaradt, hét perccel később pedig már – először a mérkőzésen – vezettek (23-22). A Zágráb nem roppant meg, és innen váltott vezetéssel folytatódott a küzdelem. A hajrában a Szeged jobban összpontosított, sorozatban négyszer betalált, még Sierra kapus is eredményes volt, aki egész pályás gólt dobott az ellenfél üresen hagyott kapujába.

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.