A háromszoros olimpiai bajnok úszónő írásban is megerősítette, hogy válófélben lévő férje irányítja a edzéseit.

Hosszú Katinka beadta a válókeresetet: a háromszoros olimpiai bajnok úszónő a szakítását férjével és edzőjével, Shane Tusuppal hivatalosan is szentesíteni kívánja. De kérdés, ki irányítja majd a felkészülését. Már csak azért is izgalmas, mert Tusup havi nettó egymillió forintos járandóságot kap a kiemelt edzői program kedvezményezettjeként. Erről a Magyar Úszószövetség javaslata alapján az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Edzők Társasága dönt.

A Magyar Idők információi szerint néhány napja a két utóbbi testület érdeklődött a szövetségnél, vajon ki irányítja Hosszú Katinka szakmai munkáját, s a kérdést a sportági testület e-mailben továbbította az úszónőnek azzal, hogy február 27-én 16 óráig választ vár rá.

When your model wife realizes you were about to take a selfie with her! #PoseOn #JustWorkingMyAngles #IronLady

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

A határidő lejárta előtt másfél órával Hosszú Katinka közölte:

edzéseit időszakosan Shane Tusup irányításával végzi.

Mindezt alátámasztja, hogy az amerikai tréner minden hónap végén be is küldi a szövetségbe a teljesítésigazolást.

Címlapkép: Instagram/tusup11

(Magyar Idők)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Na marad a tahófalvi, és a felismerés, hogy Amerikában is vannak ilyen települések, és vannak azoknak törtető, kőbunkó lakói is.
nezelodo
@Peller Anikó: Olvasd el legalább a cikk címét, és a bejegyzésemet, és talán összeáll... Ha nem én vállalom a hibát.
Peller Anikó
@nezelodo: hát abból csak az áll össze, hogy letahóztad a sokszoros olimpia bajnokunkat és ha rosszul értem akkor az edzőjét és (volt) férjét. Mert a házasságuk magánügy az edzőség meg mindegy milyen ha ha hatékony. És láthatóan hatékony, mert sok érmet (és pénct) gyűjtöttek.

A sikerhez vezető úton a nehézségeket Katinkának kell viselnie és nem utolsósorban a tusupnak. Nem gondolom, hogy pont őket kellene bunkózni amikor a semmi sikerrel és milliós fizetésekkel a tarsolyukban ott vannak például a focigurgitók akik köztudottan nem akadémikusok. És őket ráadásul te fizeted.
Köb Jani
Következő versenyen elválik, hogy a sport . v . a házasélet van veszélyben, visszavonhatatlanul, szerintem Katinkának most kell abba hagynia, sikereinek csúcsán, ha meg nem akkor eléggé megfog kopni az elnyert érmek fénye. Válófélben lévő házasság az nem lehet nyerő, a sportban. Bár ne legyen igazam, de az élet sok cáfolatot hozhat, jóra is rosszra is...
nezelodo
@Peller Anikó: Na arra kíváncsi vagyok, hogyan olvastad ki a hozzászólásomból, hogy a Katinkát letahóztam? Sőt a férjét sem, csak azt írtam, tahófalváról jött, mert bizonyára Amerikában is van olyan település. Őt magát felesleges letahózni, hiszen számtalan megnyilatkozásával maga bizonyította a minősíthetetlen viselkedésével.
Ha eredményt ért el Katinka, akkor az már nem is számít, hogy hogyan viselkedik az edzője? Akkor miért akar válni ettől a zsenitől? Eszerint ez a mentalitás általánosan elfogadott nálunk? Nekem nem, mert a másik embernek is van méltósága nem csak ennek a középső ujját mutogató nímandnak.
Peller Anikó
@nezelodo: abszolút nem számít milyen edzésmódszert használnak amíg ez Katinkának megfelelő. Illik-nem illik az más kérdés. Katinkáék siker orientáltak, ha meg válnak az mint említettem magánügy.

Ahogy @Jani: is mondja, nem szerencsés a válófélség, de ha képesek együtt dolgozni, hát tegyék, ebbe kár kívülről beletenyerelni.
nezelodo
@Peller Anikó: Alighanem nem az itt véleményt alkotók keverték a szart az úszószövetségben, sem a Katinka felkészülése körül, hanem ők maguk, úgyhogy nem engem és a véleménnyel bírókat kell kritizálni. Ha nem akarják hogy foglalkozzanak velük, ne tolják a képünkbe a magánügyeiket.
idppp
@nezelodo: Baj van, nagy baj, most már késő! Akkor kellett volna tülekedni, amikor az észt osztották! Hát arról lemaradt, most már próbálja meg azt a keveset, ami magának jutott beosztani, eddig nem sikerült Jobb volna csendben maradni, nem tudatni mindenkivel - hátha valaki még nem vette észre -, hogy annyi esze van, mint hat pár rendőrcsizmának! Még van képe mások magánügyeibe is belepofázni...
nezelodo
@idppp: Kösz a jó tanácsot, igyekszem eltanulni a finom úri modorát...
Sámannus
A füles miatt érdekes csak a hír, meg egy szennycsatorna táplálása miatt.
Yoda69
Okos. A kecske is jol jar a kaposzta is megmarad. Gondolom az 1 millas jarandosag is kozpenzbol van fizetve, mert nem hiszem hogy nyereseges lenne az uszosport.
Peller Anikó
@Yoda69: az úszósport lehet nem nyereséges, viszont Katinka már összeúszott kb 1 millió dollárt. Ebből futja a tusupra is akár.

Az olimpiai érmesek elég nagyot szakítanak a köszpénzből ez igaz, de ők egy egész országot boldogítanak, keményen megdolgoznak érte.

Légyszíves tedd mellé a focira költött billiárdokat is, a botlábú focikergetők milliós fizetését akiknek nem olimpiát hanem csak a piát fizeti a szemét geci számolatlanul. Na ezt valóban közpénzből.

És te pont a Katinkáékon fanyalogsz?
wagabund
csak mellesleg: Hosszú hat éves egyetemi rekordját csak a héten szárnyalta túl egy amerikai vetélytársa...

lehet Hosszú után csinálni...egyetemre járni a tengeren túl(ugyanis hívták), anyanyelvi szinten külföldiül beszélni, kemény munkával versenyben megnyerni több száz érmet(ezeket nem árulják), és elviselni egy rossz döntés következményeit(majd most kiderül, milyen is az edző igazából)..

Ha körülnézünk a versenysportokban, sok hasonló szitut látni...(elég baj az)
Yoda69
@Peller Anikó: Reszemrol en a profi sportokat nem tamogatnam kozpenzbol. Egy Manchester United mikor kap kozpenzbol tamogatast? Soha. Jatszanak jol, hogy megteljenek a stadionok, es akkor lesz bevetel a jegyekbol, szponzorokbol, reklamokbol.
Az uszas kicsit valoban mas teszta, ott talan nehezebb bekerulni a profi ligaba, ahol mar komolyabb bevetelek vannak.
kokopelli
@wagabund: Igazad van,mert az adófizető polgárok pénzéből könnyen tologatnak
a falábúak a "nép által tejelt" üres stadionokban! Részvénytársaságokba kell őket
kényszeríteni,és egy évadot adni a falábúaknak! Nem véletlen,hogy a vezető or-
szágokban előzetes költségvetési tervet kell leadni,és vagy maradnak,vagy az alsó
osztályokba lökik a bénákat!A stadiont is a saját ill. sponsorok (reklám) zsebéből
kell előteremteni!
havasigyopár
Micsoda önelégült képet vág Shane. Katinka megbánod. Ne kezj vele többet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.