Újabb fordulat Hosszú Katinka és Shane Tusup házasságában: jelenleg szüneteltetik az úszónő által kezdeményezett válóperüket!

A Blikk emlékeztet rá, hogy az olimpiai bajnok sportoló és edző férjének kapcsolata még tavaly novemberben romlott meg. Hónapok óta nem élnek és nem is dolgoznak együtt – még, ha hivatalosan trénerként az amerikai szakember is van megnevezve a szövetségnél.

Hosszú Katinka és a férje időt kértek: szüneteltetik a válópert

Ha egy válóperben a felek közös kérelmet nyújtanak be az ügy szüneteltetésére, az azt jelenti, hogy hat hónap haladékot kérnek a bíróságtól. Ezalatt megpróbálhatnak egyez­ség­re jutni, vélhetően vagyonjogi kérdésekben

– magyarázta az általános gyakorlatot a Blikk kérdésére dr. Kamarás Péter  jogi szakértő.

Amennyiben fél év alatt sikerül megegyezni, vagy ha nem jutnak dűlőre, akkor is lehet kérni a per folytatását. Ha viszont ezt egyik fél sem teszi meg, akkor a hat hónap leteltével a per megszűnik. Persze, az érzelmi okok sincsenek kizárva, a gyakorlatban előfordult már, hogy a szüneteltetés alatt a felperes és az alperes kibékült, de nem ez a jellemző. Hiszen, ha valaki meggondolja magát és mégsem akar válni, akkor az eljárás az, hogy eláll a pertől, nem pedig annak szüneteltetését kéri.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Nocsak. Alig hevertük ki a Hajdu hp. cirkuszát, itt az újabb körömlerágós szappanyopera!? :-(
vadsanca
Na mi van? Rájött arra, hogy sokat bukna? De ha válni akar, tegye meg, mert később durvább lesz.
wagabund
A férj ellen a nemzetközi úszószövetség vizsgálatba kezdett, de csak most, mert a magyar bíróság ítéletére vártak.. ..azt már belengették, hogy a vizsgálat eredménye akár örökre eltiltás is lehet az úszóedzőségtől...(nagyon durván viselkedett, nagyon sokszor, sok helyen)

amúgy előbb az anyagiakon kell dűlőre jutni...a hírek szerint egymilliárd Forinton cívódnak..

Katinka eközben jelezte, hogy márciusban versenyezni fog...erre kíváncsi vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.