Könnyen előfordulhat, hogy Felcsúton kap újra munkát a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Bernd Storck. A Ferencváros szombaton 3-1 arányban legyőzte a Puskás Akadémiát, a felcsúti csapat ezzel vészesen közel került az NB I kiesőzónájához és nem kizárt, hogy hamarosan menesztik Pintér Attilát a vezetőedzői posztjáról.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Nem megy ez a házifoci,nem megy hiába pumpálnak bele annyi közpénzt. Storck jó választásnak tűnik bukott politikus bukott házi "akadémiájára" bukott, külföldi!(migráns) edzőt. Abszurdabb nem lehetne?!
justhpeter
Teljesen mindegy melyik NB I-es csapatról van szó, egyeknél sem látható mit akarna játszani, ha játszana. Kár beléjük a pénzt ölni.
Commenter
@justhpeter: az egész magyar fociba kár a jelenlegi állapotában sajnos. Pedig mit össze költött már a padisah stadionokra és a sport felvirágoztatására.
Commenter
@justhpeter: igazad is van tessék:

"Orbán Viktor ott áll egyedül a felcsúti Puskás Arénában, a neki épített VIP-páholyban, és a meccset nézi. Abban a stadionban, amelyet az 1800 lakosú falujában, közvetlenül a miniszterelnök háza mellé építettek az adófizetők 3,8 milliárd forintjából. A szektorok jól láthatóan ásítóan üresek, a 3816 néző befogadására alkalmas stadionban Orbán Viktoron kívül alig több mint százan voltak kíváncsiak a mérkőzésre. A felcsúti csapatban mindössze egy saját nevelésű játékos játszott, jóllehet a mögötte álló Puskás Akadémia az elmúlt években 14 milliárd forint támogatást kapott közpénzekből, elsősorban az utánpótlás nevelésére. Ezen a délutánon a teljes magyar futballvilág legnagyobb összeggel támogatott csapata, amely jelenleg a bajnokság utolsó harmadában tanyázik, tíz idegenlégióssal 0-0-s döntetlent játszott a vendég Debrecennel."
(Részlet Vásárhelyi Mária történész "Orbán méltósága" c. írásából, innen, a Propellerről. Fenn van a teljes cikk is!
F_Viktor
Storck mennyiért dolgozott a válogatottnál?
Évi 3 millió euróért!
Gondolom felcsúton majd társadalmi munkában vállalja el, hogy bent tartsa a térség leggazdagabb klubjának kutyaütőit a világ színvonalú magyar NBI-ben!
B+ orbán, B+ mészáros!
szép új világ
Ha nem megy jól a kupleráj, akkor a nőket kell lecserélni, nem a bútorokat!
Commenter
@szép új világ: a rohadt nagy baj az, hogy ez az országra is igaz sajnos. Tegyünk róla hogy április 8-án ez megváltozzon!
Commenter
@F_Viktor: analfabéta strómanok "akadémiája". Pénzmosoda ez is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.