A skót labdarúgó-válogatott pénteki kezdőcsapatából hárman nem jönnek Budapestre.

Na! Sérülés miatt három skót játékos nem jöhet Budapestre

A magyar válogatott tagjai a Magyarország – Kazahsztán barátságos labdarúgó-mérkőzés után Budapesten, a Groupama Arénában 2018. március 23-án. Elöl Pintér Ádám, Gulácsi Péter, Pátkai Máté és Hangya Szilveszter (b-j). Magyarország-Kazahsztán 2-3. MTI Fotó: Illyés Tibor

A skót szövetség honlapjának tájékoztatása szerint Grant Hanley, Matt Ritchie és Scott McTominay játékára sérülés miatt nem számíthat Alex McLeish szövetségi kapitány. A szakember senkit nem hívott a keretbe a kieső futballisták helyére, akik kezdőként léptek pályára pénteken a Costa Rica elleni barátságos találkozón.

Az öt újoncot – köztük McTominayt – avató skót együttes Glasgow-ban 1-0-ra kapott ki, míg a magyar válogatott aznap szintén házigazdaként Kazahsztánnal szemben maradt alul 3-2-re.

A Magyarország-Skócia összecsapást a Groupama Arénában rendezik 20 órától.

(MTI)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Akkor már csak a többinek kéne otthon maradnia és komoly esélyünk lenne egy tisztesebb vereségre. Még a döntetlen is esélytelen, akkor is-úgy is , hogy az ellenfél el se jön.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@division: Ilyet mi űztünk régen. Egykapuzásnak hívtuk. Biztos emlékszel rá Te is.
A mi Vezérünk ezt most bevezetteti a FIFA-nál és illiberális foci lesz a neve. Kimondottan a magyar csapatra testálva.
csipetke
A skótoktól elég,ha 4-5 ember jön,annyian is simán megverik a magyar "válogatottat".(lánykori nevük.-Csámpás Faláb FC.) Egyébként utálom a focit,nem is értek hozzá,de azért azt látom,mi folyik ott,leginkább a töméntelen sok lóvé.Ez az elkényelmesedett, sokszorosan túlfizetett bagázs ugyan minek focizzon,ha a nemkevés (milliós) fizetéseket így is,úgy is megkapják.Teljesítmény után kéne őket fizetni,van gól,van pénz.Ezeket még Etópia alultáplált,legyengült csapata is elverné,mint eső a libasz@rt...
volvós
Már csak Ők hiányoznak ennek a buzi csapatnak...
division
@Kookas: Ne kukorékolj nekem ha értelmesen nem tudsz szólni. Hogy miért? Hát csakkkkkkkkkkkk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.