Ismét otthon kapott ki Magyarország, ezúttal Skóciától. Az új szövetségi kapitány, Georges Leekens két meccsből két vereséggel mutatkozott be. 

A végeredmény: 

Magyarország-Skócia 0:1 (0:0)

A skótok gólját Phillips lőtte. Az első félidőben a vendégek kihagytak egy tizenegyest is. 

Totális csőd: megint kikapott a magyar labdarúgó válogatott

Lovrencsics Gergő (b) és a skót Callum McGregor a Magyarország – Skócia barátságos labdarúgó-mérkőzésen Budapesten a Groupama Arénában 2018. március 27-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Skócia beavatkozik az áprilisi választásokba. A skót focisták Soros zsebéből játszottak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Menjenek közmunkára! Szemét mocskos alja népség és még ezek követelnek további pénzeket és javakat! A kurva anyátokat azt Orbán falábó geci focistái!!! Nektek is takarodót fújunk hamarosan!!!
Sámannus
Ilyen hülyeséget ki hallott még, a disznótoros évad közepére mérkőzést szervezni.
Szegény figyúk még a perketet se törülték le magukról, má játszani kellett nekik.
nezelodo
Istenem, hogyan lehet az, amikor az ország kormányzója is egy kiváló focista! Micsoda szégyen! Emelni kellene a kalóriapénzüket, mert nagyon tartatlanok! Vagy túl sokáig ünnepelték az előző eredményüket!?
Sámannus
Én mondtam időben, be köll deszkázni a kaput.no itt az eredménye.
wpym
A nemzetközi mérkőzéseket legalább 20 éve abba kellett volna hagyni! Csak belföldi bajnokságot rendezni, abban olcsón szerepeltetni a falábúakat.
nezelodo
@lópicigáspár: Azok a fiúk örömfocit játszanak, saját költségen, saját örömükre, lefogadnék, hogy leiskoláznák ezt a fennhéjázó bandát.
rohács1926
Persze, hogy kikapnak.
A bölcs vezér miért csak a kórházakra, meg az oktatási intézményekre költ?
Kellene egy kis zsebpénz az aranylábúaknak, meg még pár stadion!
Szóval növelni kéne a TA(H)O pénzeket, mert az ország mindent elbír.
Hát, hogy hogy, az má' mindegy.
Aki Én
Szégyen és gyalázat. El a kezekkel a közpénztől!
Ami nem korrupció, az nem is működik ebben az országban.
Aki Én
Skócia beavatkozik az áprilisi választásokba. A skót focisták Soros zsebéből játszottak.
interceptor
Leekeens egy nagy kamugép. Reménytelen az egész. Beszántani, sóval behinteni.
nezelodo
@Aki Én: Ja meg a Soros kottájából, de nem a KISZ indulót, meg az Internacionálét.
lusta
A magyar gazdaság is ilyen. Nem zetközi megmérettetésen egyből nulla, mint a focink és minden, ahová a TA(H)O pénz kerül.
Equus1
geci skótok, csak egyet rúgtak... még a gólokat is sajnálják Európa hős védelmezőjétől
wagabund
akkor a belga mehet is a kasszához, felvenni a harmincmilliós végkielégítést, a középkeresztet, és az elismerő oklevelet a kiváló teljesítményért.? mert így illene, illetve dukálna.
Sámannus
@lópicigáspár: Ezeket a vakok is megvernék ha csörögne a labda.:DDD
simmering73
Éppen csak kikaptunk. Ha illiberális szemmel nézzük, akkor ez egy kis győzelem. Mert lehetett volna kettő is. Hogy ez a nép semminek se örül.
Sámannus
Eddig -100%, fijjugh ezt nehéz íberelni még az Antarktisznek is!
lusta
Akkor egy kis érdekesség. Épp itt voltak a lengyelek a békamenetben és meg lehetett volna kérdezni hogy csináálják. A kazahok elkalapáltak minket és bizony ugyanekkor a nigériai vállogatott Wrocławban a lengyeleket kapalpálta el. Mindezek ellenére a Sziléziai Nemzeti Stadionben (mostanra sikerült feljítani) a dél-koreaiakkal játszottak telt stadionnal. Az első félidőben szépen 2 gólt be is paszíroztak az ázsiaiknak és el is kozogtak a mérkőzés csaknem végéig. Na ekkor 2 perc alatt a ferdeszeműek kiegyenlítettek. Na erre az utolsó percben egy gyönyörő 20 méteres ballal a jobb kapufa mellé csavart góllal nyertek a lengyelek.
Nem volt egy magas színvonal meccs, de telt ház előtt nyertek.
Biztos ezt is Soros intézte így.
Grafix69
Meg kell mondani , nem kell teketóriázni , ez bizony fos volt , és ha még meg is keményedik akkor is csak szar lehet. Azt nem értem , ha valaki milliós fizetést kap ezért a teljesítményért , meg céges kocsit meg reklám pénzeket , szóval nem kellene elgondolkodni azon ,hogy ez nem megy . Most értem én ,hogy a vezír bele van betegedve ,hogy megint arany csapatot csináljon , de ez felejtős . Én nem mondom ,hogy minden meccset meg kell nyerni , de talán nem kellene állandóan veszteni nem ?
dr. prédikátor
Ezek a kis pöcsök inkább a vezér a cigus fecalicus mintájára játszottak volna zsebhokit!!! Az biztos jobban menne!!!
Macskaszem
Minimálbért a szarháziaknak, és csak győzelem esetén emelni valamennyire. Ez erősebb motiváció lenne, mint a semmiért kapott extra fizetés.
peterkelemen
Milliárdokat basznak el ezekre a falábú gecikre miközben az egészségügy pusztul.
papa.49
Ezt a brancsot még az Öttömös is megveri, mert már kihívták őket !!!
namihami
Szép volt fiúk. Köszönet a remek előadásért (mindkettőért).
Itt a fényes bizonyíték, hogy az ebbe a fociba ölt minden egyes forint ragyogó eredményeket képes hozni.
Egy kommentben azt találtam írni, hogy a Kelet-Nyasszaföldi úttörőválogatott ellen kéne kiállni. Bevallom, tévedtem. Túl erős ellenfél lenne. Nem szabad a fiúkat egyből ilyen mélyvízbe dobni. A fenti ország óvódásválogatottja TALÁN...
balos
talán az a baj,hogy az ovodában a politikát nyomja a fideSS ezerrel,ahelyett,hogy stadiont csinálnának a helyükbe!Mindjárt lenne foci utánpotlás!Igaz írni sem tudnának a falábukkal!
Fradigege
A zsírmore csődje, amit mi szívunk meg.
cikicakk55
Unokám most 5. Osztályos. Mióta menni tud,a labda a mindene. Elsős korától focizik Szegeden. Az edzője többször mondta a fiaméknak,hogy a gyereket be kéne íratni Pesten a Sportiskolába.mert Szegeden el fog kallódni. A menyem nem akarja( meg is értem) már 8 éves korától Budapesten kellene a gyereknek élnie kollégiumban,vagy az egész családnak felköltözni Pestre. Na azt meg egyikőjük aem akarja,még Szegedről is kiköltöznének egy a varoshoz kapcsolt településre.( Gyálarét) Az edző szerint még az unokámon kívül van 3-4 gyerek,akikben lát tehetséget. Nem értem Orbán Viktor gondolkozását. Az már kiderült,hogy a jelenlegi gárda szart sem ér. Tudom én azt,hogy a most 11 éves unokám 6- 7 évig még nem tehető be nagy csapatba. Ám a sok felesleges stadion helyett talán lelehetne szerződtetni olyan tehetséges edzőket,akik csak azzal a pár kiemelt gyerekkel foglalkozna. Jelenleg egy gyerekcsapatban van 2 edző és 30-40 lelkes gyerek,akik imádnak focizni. Aránylag gyorsan kiderül ( 1-2 honap) kik azok a gyerekek akik nem csak lelkesek,hanem tehetségesek is. Amennyiben a 8. Osztály után is az edző azerint jó focista válna belőle,akkor beíratni Pestre. Akkor már a menyem is biztos könnyebben engedné el,hisz 15 évesen már nem kisfiú és a család élete sem borul fel. Arra kell csak vigyázni,hogy ne anyagi motivációval tartaák őket lendületbe,hanem a magukkal hozott foci szeretete legyen a hajtó erő. Ja! Ne töltsék fel a csapatot gazdag szülők falábú gyerekeivel.
dr. prédikátor
A skót focisták csak azért rúgtak egy gólt mert SKÓTOK!!!
Clavigo
Érdekelne,,, mennyi fizetést nyalnak fel ezek a gyökerek,,,,mennyi a prémium,caffeteria,,ecetera,,ecetera..,,,,,, ezért a diadal-menetért.
wagabund
@Clavigo: inkább ne akarjuk megtudni, mert az nagyon fájna...asszem..
nezelodo
Alighanem rohadtul félre értjük az aranylábú fiainkat, mert nem vesszük észre, hogy egy új műfajt a fociparódiát kezdik népszerűsíteni. Az már rohadtul uncsi, ha bikanyakkal egymásnak mennek, hogy ki a jobb! Tündérország focistái követik a nemzetvezetőt a vezetési munkájában, azért vetekednek ki tudja alulmúlni a másikat. A csapat egyenlőre a tabella élén áll emiatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.