A fotó láttán jó esély mutatkozik arra, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszónő és férj-edzője rendezték magánéleti válságukat.

Hosszú idő után láthatjuk újra közös fotón Hosszú Katinkát és férjét, Shane Tusupot. Katinka azt már szombaton bejelentette, hogy a megromlott (vagy annak vélt) házasságuk ellenére Tusuppal folytatja tovább a felkészülést a következő versenyekre.

Legfrissebb instagramos megosztása pedig arról árulkodik, hogy a mosolyszünetnek is vége.

Te és én a világ ellen

- írta a képhez Katinka.

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Commenter: @Logogrif: Napirendre kell nekik térni egymás titkai fölött…
keresztapa
Soha nem tudtam azt elfogadni, hogy egy élsportoló, lealjasodik egy celeb szintjére, most már Katinka bizonyította, hogy képes rá. Nem a sport az első, hanem a személye körül kialakított házassági történetek, ami a kíváncsiskodók érdeklődését napi szinten tartják. . Ettől lesz hírneve, nem a sportban szerzet eredményétől. Sport után ez is lehet egy életcél. Remélem most tévedek...Úgy legyen.
Commenter
@verőce21: így van verőce. Ők már annyira a képünkbe tolták a magánéletüket, hogy az már nem közügy, de fogalmazhattál volna khm...szebben is! :) Bár itt a moderátor még téli álmát alussza, úgyhogy van itt minden mint a bazárban!
SystemError
Shane esetében nem hinném, hogy az önmegtartóztatás túl sokáig menne. Másrészről nem szoktak sokáig működni azok a kapcsolatok, ahol önmegtartóztatás, önmegtagadás a továbbiak feltétele... Drukkolók nekik, de tapasztalat nem azt mutatja, hogy kutyából szalonna lesz. Abból sem tanultak, hogy vannak esetek, amikor nem jó együtt dolgozni egy párkapcsolatban vagy csak simán napi 24 órát együtt tölteni...
szaboria1
Minden házasságban vannak válságok de akik ezt megtudják beszélni akkor újból fog működni.
Sajnos még egy probléma is van amikor a média ennyire a nyakukba liheg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.