A labdarúgó Bajnokok Ligájában már a keddi negyeddöntőben találkozik egymással az elmúlt szezon két döntőse, a címvédő Real Madrid és a Juventus. Holnap Sevilla-Bayern München párharcot rendeznek még, szerdán pedig a Liverpool fogadja a Manchester Cityt, az AS Roma pedig Barcelonába utazik.

A címvédő Real Madrid már csak egy BL-győzelemmel mentheti meg a szezonját, miután a spanyol bajnokságban 13 pontos hátrányban vannak a Barcelonával szemben, a spanyol kupából pedig kiestek. A Juventus ugyanakkor még papíron a triplára is esélyes, hisz négy ponttal vezeti a Seria A-t, a kupában pedig döntős, de ennek ellenére még Torinóban is a Real Madrid az esélyesebb.

Már a negyeddöntőben találkozik a két tavalyi döntős a Bajnokok Ligájában

Gabriel Jesús, a Manchester City játékosa (b), miután gólt szerzett a Bázel ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájában a manchesteri Etihad Stadionban 2018. március 7-én. (MTI/EPA/Peter Powell)

Az olasz bajnok kezdőjéből hiányozni fog Miralem Pjanic, Mario Mandzukic, Mehdi Benatia és Alex Sandro is, míg a madridiaknak Isco és Sergio Ramos játékát kell nélkülözni.

A Manchester Unitedet kiejtő Sevilla hazai pályán fogadja a Bayern Münchent. Hiába veretlenek a spanyolok már öt mérkőzés óta, a németek a meccs egyértelmű favoritjai még úgy is, hogy sem Arturo Vidal, sem a világ talán legjobb kapusának számító Manuel Neuer nem fog játszani.

Bajnokok Ligája, negyeddöntő, 1. mérkőzések:

Sevilla (spanyol)-Bayern München (német), kedd, 20:45,

Juventus (olasz)-Real Madrid (spanyol), kedd, 20:45,

Barcelona (spanyol)-AS Roma (olasz), szerda, 20:45,

Liverpool (angol)-Manchester City (angol), szerda, 20:45

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.