A 30 legnagyobb bevételű labdarúgó klub közel 3000 milliárd forint bevételre tett szert tavaly. Még mindig a Manchester keres a legjobban, de a madridi klubok tudnak valamit, különösen az egyikük.\n\nA Deloitte nemzetközi tanácsadó cég által készített Football Money League 2018-as kiadványa szerint ismét az angol Manchester United érte el a legtöbb bevételt a 2016-17-es pénzügyi évben. A klub annak ellenére vezeti a listát, hogy nem tudta megismételni 2015-16-os eredményét (nem egészen 2 százalékos csökkenés). A manchesteri csapat közel 210 milliárd forintos eredménye csak egy hajszállal jobb, mint a spanyol Real Madridé.

Forrás: qubit.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ebben és még egy sor az eredményességhez tartozó összeállításban esélyünk sincs szóba jönni. De van egy disciplina, amiben hasítunk: ki tud a legtöbbet elkölteni a legkisebb eredménnyel! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.