Úgy tűnik, képi bizonyíték van rá, hogy Hosszú Katinka újra hordja a jegygyűrűjét.

A Blikk úgy tudja, nem csak hogy kettesben utaztak el edzőtáborozni a hét elején az Egyesült Államokba, de a háromszoros olimpiai bajnok a jegygyűrűjét is újra viseli.

Mindez abból derül ki, hogy a Testnevelési Egyetem kosárlabdázói április 2-án összefutottak a házasokkal a budapesti repülőtéren. Közös fotót is készítettek Hosszúékkal, majd ez a kép felkerült az intézmény Instagram-oldalára. Tusupék ezen a fotón is mosolyognak, és boldognak tűnnek. A Blikk szúrta ki, hogy Hosszú Katinka ujján jól kivehető a jegygyűrű, amelyet a házassága válságának a napjaiban nem viselt.

Hosszú sokat nem beszélt az elmúlt időszakról, a molcsapat.hu-nak nyilatkozta ezt: „Nehéz időszak áll mögöttünk a magánéletünk miatt, de megpróbáljuk az adott helyzetből a legtöbbet kihozni. Különleges helyzet az enyém, mert bár válság előfordulhat más ember életében is, de általában csak egy területet szokott érinteni, vagy a magánéletet, vagy a szakmait. Egyszerre a kettő elég ritkán fordul elő”.

Címlapkép: Instagram/hosszukatinka

(Blikk)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@Mirabilis: egyet kell értsek minden szavaddal. Sportolóként (edzőként) és házaspárként is totál túltolták magukat. Hogy Katinka hirtelen Shane módszerével hogyan lett örök utolsóból világelső, nos számomra ez is nagy kérdés!
A kép szerintem manipulált, photoshop a gyűrű és Shane is, de lehet hogy rosszul gondolom hisz állítólag hónapok óta külön utakon járnak, kerülik egymást...
keresztapa
Amikor egy sportoló celeb - é érik... akkortól a sport másodlagos, elhanyagolható körülmény, üzletté válik a sport, innen már nem sport,... hanem megélhetési tevékenység... nem munka hanem magamutogatása házaséletüknek... amit a pénz szerzés egyedülállóságának köszönhetik mind ketten. Szomorú, hogy üzletté tették, házasságukat ;... a pénzszerzés vezérli és nem az egymással kölcsönösen fennálló érzelem, köznyelven nem a szerelem irányába mozdult el...Vesztük is a pénz lesz. Ami kapzsivá, telhetetlenné teszi őket.
namihami
Hosszú-féle szappanopera 2.0. Ha még továbbra is ílyen sikeres marad, akkor frissülhet a program és 3.1, 3.2, 4.1 és így tovább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.