A klub a sikertelen szerepléssel indokolta hétfőn a döntést.

A DVTK az OTP Bank Ligában 27 fordulót követően a kilencedik helyen áll, de csak két pontMenesztették Bódog Tamásttal szerzett eddig többet, mint az utolsó előtti, jelenleg kiesőnek számító Mezőkövesd, illetve a tizedik helyezett Balmazújváros, és hat körrel a vége előtt a sereghajtó Vasast is csak hárommal előzi meg.

Menesztették a Diósgyőr vezetőedzőjét, Bódog Tamást

A diósgyőri csapat a tavaszi nyolc bajnoki mérkőzéséből csupán egyet nyert meg, és legutóbb, szombaton pályaválasztóként kapott ki a Puskás Akadémiától.

Emellett a negyeddöntőben kiesett a Magyar Kupából.

"A DVTK játékoskerete jobb, mint amit a tabellán elért helyezése mutat. Hat fordulóval a bajnokság vége előtt azért szükséges a váltás, mert a jelenlegi felállásban nem látjuk biztosítottnak a csapat élvonalbeli tagságának megtartását"

- olvasható a diósgyőri klub honlapján.

Bódog Tamást tavaly márciusban nevezték ki, és az előző bajnokságban éppen hogy bent tudta tartani együttesét az élvonalban.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Pedig szerintem Bódog az edzők közül benne van itthon az első hatban. A Belga Leekens-nél meg fényévekkel jobb, de hát ő magyar . Belevaló pécsi gyerek...
Zeta
A keret bár mikor kepes megbuktatni egy edzőt, kepességeitől függetlenül.
justhpeter
Bizony most (is) hülyeséget csinált a diósgyőri vezetés.
namihami
Ez van, amikor egy edző rosszul játszik apályán, kihagyja a gólhelyzeteket és komoly védelmi hibákat követ el.
Jaaaa, most mondjátok, hogy ezeket nem is az edző csinálja? Hogy ezt a ""sztárok"" követik el? Sebaj, akkor is az edzőt kell kirúgni, nem?? Nehogy már a falábú fiúk bűnhődjenek helyette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.