A Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) képviseletében Nátrán Roland elnök és Felegyi Gábor főtitkár prezentációt tartott a halmstadi csapat-világbajnokság helyszínén, a nemzetközi szövetség (ITTF) éves közgyűlésén a 2019-es egyéni vb-ről, amelynek Budapest ad otthont.

A MOATSZ honlapjának beszámolója szerint a legfontosabb információ már az előadás elején elhangzott: a 2019-es egyéni világbajnokságra április 21. és 28. között kerül sor a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

Elhangzott még, hogy a MOATSZ 1926-ban alapító tagja volt az ITTF-nek, és hogy Magyarország eddig háromszor (1929, 1931, 1950) rendezte meg a sportág világbajnokságát. Hetvenhárom vb-címével Magyarország Kína mögött a második legeredményesebb nemzet a vb-k történetében.

A jövő évi vb résztvevői négy- és ötcsillagos hotelekben lesznek elszállásolva, ahonnan 5-35 perc alatt lehet majd a verseny helyszínére jutni. A MOATSZ együttműködik a Külgazdasági és Külügyminisztériummal, hogy a vízumigénylési procedúra egyszerűbb és gyorsabb legyen a résztvevők számára.

A budapesti vb halmstadi prezentációja nagy sikert aratott – írja a MOATSZ.

(MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.