Az amerikai úszóedző, Dave Salo nyilatkozatot az M4 Sportnak. Ő volt korábban Hosszú Katinka edzője, amikor a magyar úszónő még Amerikában járt egyetemre.

A 29. születésnapját a napokban ünneplő Hosszú Katinka többször elmondta már, hogy a londoni olimpián csalódott Salóban, aki akkor elsősorban amerikai tanítványival volt elfoglalva.

„Én az amerikai stáb tagja voltam, nem is nagyon érintkeztünk, majdhogynem azt is el kellett hallgatnunk, hogy egyáltalán ismerjük egymást. Ez nem volt fair vele szemben”

– mondta Salo az M4-nek.

Hosszú Katinka Londonban a negyedik lett 400 vegyesen, utána a miértekről faggatta Salót. Az edző ekkor állítólag azt mondta neki, nyisson inkább egy szépségszalont az úszás helyett.

Amikor a még könnyű felkelni a héten. Hétfő When it's still easy to get up in the morning. Mondays #IronLady #HWAPO

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

„Nem hiszem, hogy azt mondtam volna, hogy nyisson szépségszalont Budapesten. Talán azt mondtam, hogy vehet egy szépségszalont.

De nem hiszem, hogy azt mondtam volna, hogy dolgozzon is ott. Annál azért többre tartom Katinkát. Ha valamit így értett, akkor bocsánatot kérek. Valójában nagyon tisztelem Katinkát” – mondta a volt edző.

A folytatás ismert, Katinka az egyetemen ismerte meg később edzőjét és férjét, Shane Tusupot, azóta a magyar úszónő dominálja a sportágat.

Cikk- és címlapkép: Instagram/hosszukatinka

(m4sport.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
@Mirabilis: jó kérdés...ugyanis a faszinak lesz valami jelenése errefelé, és úgy érzi előtte úgy kellene csinálni, mintha nem szarná le, mi van itt...megmondta, nem érdekli a külföldi versenyző, akár egyetemi hallgató, akár nem.

Katinka négy év fájdalmas veszteségeit csak baromi nagy összeggel tudná valamelyest csökkenteni...na azt meg nem akarja...Katinka a kora miatt egyre több melóval tudja azt hozni, amit négy évvel ezelőtt könnyedebben..

amúgy gané ürge, szarjon sünt.
Fradigege
Fizetést kérek ezekért a cikkekért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.