Mesut Özil és İlkay Gündoğan, a német labdarúgó-válogatott két alapembere Törökország brit nagykövetségén találkoztak a török államfővel – vette észre a 444.hu.

Erdogannal pózolt a német válogatott két török származású sztárjátékosa – így reagált a szövetség

A videófelvétel alapján nagyon jó hangulatban zajlott a találkozás, amin részt vett az Everton török állampolgárságú játékosa, Cenk Tosun is.

Erdogan azért érkezett az országba, hogy ott Theresa May brit kormányfővel tárgyaljon, és ha már adott volt a lehetőség, összefutott és a videó tanúsága szerint kedélyesen elcsevegett a három sztárfocistával. A török államfő gazdagodott egy Özil és egy Gündoğan-mezzel, és Özil Instagramjára is felkerült a közös fotó.

A Német Labdarúgó-Szövetség elhatárolódott Özilék akciójától, közleményben azt írták, 

a szövetség természetesen tiszteli a migráns hátterű játékosok különleges helyzetét, de a futball és a szövetség olyan értékeket vall, amiket Erdogan elnök nem tart tiszteletben.

Oliver Bierhoff, a csapat menedzsere azt ígérte, elbeszélgetnek majd a játékosokkal.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Talán nem kellene sztárolni ezeket a focistákat és szépen szerződést lehetne bontani velük, vagy eladni őket erdogánnak!!! Semmi keresnivalójuk az EU-ban! Számos hasonló német tehetség focizik az országban!
"a szövetség természetesen tiszteli a migráns hátterű játékosok különleges helyzetét, de a futball és a szövetség olyan értékeket vall, amiket Erdogan elnök nem tart tiszteletben."
Bármit is ír a német-labdarúgó szövetség ezzel támogatóivá váltak erdogán doktatúrájának!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.