Ötszáz drukker jegyét a Videoton labdarúgói állják a Vasas elleni mérkőzésre, amelyre szombaton, az OTP Bank Liga 31. fordulójában kerül sor-

A tabellán jelenleg éllovas székesfehérvári klub honlapja szerint az akció arra az első 500 szurkolóra érvényes, aki elővételben váltja meg belépőjét a VidiShopban.

"Nehéz azt visszaadni, amit a szurkolóink tesznek a csapatért, hiszen ebben a szezonban is mindenhol szép számmal megjelentek és biztattak minket – mondta a játékosok nevében Juhász Roland, csapatkapitány.

Most ezzel a kis gesztussal is szeretnénk megköszönni nekik az eddigi szurkolást, valamint kérjük őket, hogy tartsanak velünk Újpestre is, hogy a Vasas-meccs után is együtt örülhessünk a három pontnak.

A szombati találkozónak a Szusza Ferenc Stadion ad otthont.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Gondolom ezt is a TAO-fillérekből...Könnyes lenne a szemem,,ha mindezt saját zsebből hoznák össze.
advocat
És így lesz 501 ember a nézőtéren. Mert Orbán nyilván vesz jegyet, hisz' Garancsival "jóban" van.
egyvandor
Azokat meg mi álljuk. A kétballábúak foglakoztatás egy vállalkozás. Semmivel sem érdemel több figyelmet, támogatást, mint bármely más vállalkozás. Legyen az egészségügyi élelmiszer ipari, ...
De a suttyók nem azokat támogatják, akik tényleg elő tudnák mozdítani a társadalmat, vagy égető problémákon tudnának enyhíteni, nem!
Ha kontroll mellet ennyi pénzt dugtak volna értékteremtő vállalkozásokba, jutna ezekre a semmirekellőkre is elég pénz, de abból nem tudnának a nertársak lenyúlni ez a probléma igazi gyökere.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.