Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) tisztújító közgyűlésén újabb négy évre Kósa Lajos fideszes politikust választották elnöknek.

Kósa Lajost harmadjára is megválasztották a korcsolyaszövetség elnökének
Fotó: Czeglédi Zsolt/MTI

A 41 szavazásra jogosult szervezetből 30 képviseltette magát a pénteki eseményen, és az egyetlen elnökjelölt 29 támogató voksot kapott.

Kósa Lajos 2011 óta irányítja a szövetséget, azaz harmadszor szavaztak bizalmat neki a küldöttek.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szerintem is hálás lehet a dolgozó nép Kósa Lajos őszinteségi rohamáért, eddig sem sok kétségünk fért ahhoz, hogy ő bárminek a megmondhatója, a tudója lenne. Persze ehhez képest igazán szép teljesítmény, hogy a cívis város akár életfogytiglanra is megválasztotta volna polgármesternek, ha a nagypolitika kihívásai nem törik derékba a nemzet kupakszakértőjének debreceni pályafutását. Nem adjátok az üzletet, mert nektek a haza ott van, ahol a haszon van. Minden másra meg ott van Kósa Lajos, a seggbuta, szótagolva okoskodó szellemi világítótorony. Ő a mérce a Fidesz számára, az ő szintjére próbálják lebutítani ezt a nyomorult országot. Hát ez az igazán szomorú. Kompenzálni kell az elveszett csengeri örökséget. Szóval Lajosnak ismét sikerült találni valamit, amihez ért is, de megnyugodhatunk: ehhez is pont úgy ért, mint minden máshoz. Semennyire. Mégsem az itt a legnagyobb probléma (de, az is!), hogy Kósa Lajosra nem hogy bárca tárca nélküli miniszterséget, de még egy takarításra alkalmas seprűt se szívesen bízna az ember.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/6749_kosa_lajos_mualkotas
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vladimir putin
Asszem rövidesen tütükében fog újra fellépni a Mi Lalánk.
wagabund
@egyvandor: ez bizony fogós kérdés... én asszem, hogy nem.
human
Ami mi az értelme annak, hogy minden politikus kapott egy sportszövetséget? A pénzmosáson kívül másra nem tudok gondolni.
nezelodo
Megválasztották volna ezek simán a csengeri örökösnőt is, ha a párt, (Orbán), azt üzeni nekik. Szóval tényleg nincs semmi látnivaló ott sem.
Ludmilla
remélem a tripla szaltónál jól figyel,mert a jégen könnyű elhasalni...bizarr kép,ahogy kupakost elképzelem habos-babos kis ruciban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.