Fordulat a Cristiano Ronaldo ellen zajló adócsalási ügyben: az El Mundo újság szerint az ötszörös aranylabdás portugál csillag hajlandó kifizetni a tartozását.

A vád szerint Ronaldo 14,7 millió euró (4,6 milliárd forint) adót nem fizetett be 2011 és 2014 között, s négyszer sértette meg a jogszabályokat azzal, hogy az imázsjogokhoz tartozó bevételeit nem vallotta be – írta a Blikk.

„Mindig befizettem az adóimat, Angliában és Spanyolországban is”

– méltatlankodott korábban a focista. 

Fordulat Ronaldo bírósági ügyében

Ám nyilatkozata után tíz hónappal Ronaldo az ügyvédjén keresztül állítólag mégiscsak felajánlott 14 millió eurót (4,3 milliárd forint) a spanyol kincstárnak, hogy elkerülje a börtönbüntetést.

A botrány kirobbanása óta sok idő telt el, így akár már 100 millió euróra (31,4 milliárd forint) is duzzadhat az eredetileg kért 14,7 millió eurós kártérítés, amelyet ki kell fizetnie, ha a bíróság bűnösnek találja.

Ciikk- és címlapkép: GABRIEL BOUYS / AFP

(Blikk)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Sok pénzbe kerül a napjaink David Beckhamje monogramjának és mezszámának az összevont kombinációjából álló CR7 szállodalánc kiépítése.
www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-cristiano-ronaldo-ujabb-szallodaja-nyilt-meg-kepek-2529125
A portugál sztár szállodaláncának legújabb „tagja” Lisszabonban nyílt meg. CR-nek ezen kívül szülővárosában, Funchalban van egy szállodája, ám Madridban és New Yorkban is épül egy-egy. www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/real-cristiano-ronaldo-ujabb-szallodaja-nyilt-meg-kepek-2529125
namihami
Kicsit elszámolta magát. Nem tűnt fel az a pár centecske a bukszájában.
Ha nálunk adózna, akkor még felmentést is kapna a mi ""fociszerető miniszterelnökünktől"". Vagy a legrosszabb esetben a ""független"" Áder mentesítené a büntetés alól.
Yeromos
Különösebben nem kedvelem CR7-et a stiílusa miatt, de rendkívül jó játékosnak tartom.
Egy ilyen kaliberű embernél aki milliárdokat keres, szállodalánc tulajdonos, kizártnak tartom, hogy maga intézi a pénz, adó ügyeit. Lehet, hogy olyan emberekre bízta a pénzügyi intézését akire nem kellett volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.