Kemény Dénes ősszel távozik a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöki posztjáról.

Kemény Dénes távozik a Magyar Vízilabda Szövetség éléről
Fotó: MTI

A szakember az MVLSZ honlapjának adott, kedden közzétett interjúban beszélt arról, hogy szeptember végétől nem folytatja az elnöki munkát.

"Ezúton szeretném bejelenteni, hogy miután a szeptemberi férfi világkupával véget ér a válogatott szezon, szeptember végétől nem folytatom az elnöki munkát. Addig természetesen ellátom a teendőket. Ezért az MVLSZ elnökségének a legközelebbi ülésen javasolni fogom, hogy hívjon össze rendkívüli elnökválasztó közgyűlést"

- fogalmazott a válogatottal szövetségi kapitányként háromszoros olimpiai bajnok (2000, 2004, 2008) Kemény Dénes, aki 2012 decembere óta vezeti a szövetséget.

A 63 éves szakember nem indokolta távozását, mint mondta:

"1997 óta a személyeket érintő döntéseimet sohasem indokoltam meg, ezúttal sem teszem".

Kemény Dénest 2012. december 16-án választotta elnökévé az MVLSZ, majd 2016-ban megerősítették posztján, további négy évre. Az elmúlt öt és fél évben a férfi vízilabda-válogatott világbajnoki címet (2013) és vb-ezüstöt (2017), valamint Európa-bajnoki ezüstöt (2014) és bronzot (2016) nyert, a női pedig vb-harmadik (2013), kontinensbajnok (2016) és Eb-bronzérmes (2014) lett, s klubszinten is voltak magyar sikerek.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hari
Ha lenne még májat, azt mondanám a politika keze megint betette a lábát..., Kemény nagyon diplomatikusan fogalmazott, ez már önmagában is felettébb gyanús. Kíváncsian várom, ki lesz az utódja, sejtem, hogy Valaki (!) már tudja. Az pedig igazán rendes, hogy K.D.-nak " időben" szóltak...
dodóka
Hát biztosan nem ért hozzá ,,,,, De majd jön a rezsiszilárd, aztán az majd kúrva jó lesz...
Hari
Ha lenne még májat, azt mondanám a politika keze megint betette a lábát..., Kemény nagyon diplomatikusan fogalmazott, ez már önmagában is felettébb gyanús. Kíváncsian várom, ki lesz az utódja, sejtem, hogy Valaki (!) már tudja. Az pedig igazán rendes, hogy K.D.-nak " időben" szóltak...
tulipan
NAGY kár, megint elűznek egy valódi szakembert!!!
Minek is nekünk jó vizilabda???
Eladott Ország
Épül és szépül a nemzeti szemétdomb. Ott tartunk – így, a huszonegyedik században, Európa közepén -, hogy egyetlen ember akarata, vágyai, ambíciói, személyiségzavara, elmebetegsége, komplexusai, hangulatai (amelyik éppen van neki) vezérlik. Ha pattintott kővel kell mostantól operálni a betegeket és lóhúgy lesz a fertőtlenítőszer, mert őseink is így csinálták, akkor az is jól van úgy. Mert a szakosztályokat csak fideszesek vezethetik. A mi saját tenyésztésű fideszes demenseink egytől egyig jó fizetést kapnak azért, hogy még lopjanak is, amennyi a seggükön kifér és bónuszként beleugathassanak mindenbe. A fideszes bagázst meg sem tudta semelyik előző kormány közelíteni, ami az idiotizmust, a diktatúrát, a feneketlen, agypusztító demagógiát és a pofátlan mohóságot illeti. Esküszöm, néha felmerül bennem a gondolat, mennyire jó volt, amikor azok csak annyit loptak, ezekhez képest. Ez pedig nem jó, mert csak annyit jelent, hogy az egyik kupac szarhoz képest a másik kupac szart tartom vonzónak. Pedig nem. Egyik kupac szar sem jó, egymáshoz viszonyítva sem és sehogyan sem.
papa.49
Nem hiszem, hogy nincs emögött semmi suskus !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.