Jakabos Zsuzsa és Hosszú Katinka hosszú évekig nagyon jó barátok voltak, de Jakabos szerint a barátságuk Tusup miatt romlott meg.

Hosszú Katinka férje és volt edzője mindig is közmondásosan hirtelen természetű volt, többen nem kedvelték emiatt. Gyakran összeveszett kollégáival, alkalmazottaival, most pedig Jakabos Zsuzsa úszónő mesélte el azt, hogy Tusup miatt ment tökre kapcsolata Katinkával. Korábban ugyanis kimondottan jóban voltak, amiből mostanra nem sok maradt.

„Nagyon jóban voltunk, aztán mióta elkezdett úszni Shane-nel, azóta nem annyira beszélünk”

– mesélte Jakabos Dallos Bogi 7-kor nálam! című videosorozatában. Elmondta azt is, hogy verseny közben a legjobb barátját is ellenfélnek tekinti, ám miután kiszállnak a medencéből, minden a régi lesz – annak idején ilyen volt a kapcsolata Katinkával is.

A Bors megkereste Jakabos Zsuzsannát, ám ő nem kívánta kommentálni az elmondottakat.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Katinka Hosszu

(borsonlone.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
a sebek valamikor, valahogy begyógyulnak...de a heg ottmard, ami emlékeztet...

és az bizony nem múlik.

írhatnám, hogy Katinka pszichológiát tanult az egyetemen, ott találkozott Tusuppal..de nem írom..
emberből van Katinka is, ezt a pasit, mint "szerető férjet" bizony benézte...
...némi pikírtséggel javaslom, hogy Tusup viselkedéséből írja a doktoriját...nem lesz nehéz a védés.
karma1
nem szeretem az ilyen felbehagyott nyilatkozatokat. Ha Jakabos mondott "a"-t , akkor most mondjon "b"-t is, cafolja vagy erositse meg az eloszor mondott allitasat, es ha tudnak, boritsanak fatylat Katinkaval erre a problemara, legyenek ujra "baratok" - ha azok voltak egyaltalan. (Erdekes modon en es a barataim koze soha nem tudott senki sem beferkozni, meg a ferjem sem - vagy nem volt igazi baratsag, akkor meg nem kar a kapcsolatert).

Katinkanak kellett a sikereihez Tusup, mint egy falat kenyer, de ugy latszik, barmilyen mas jo edzo is ki tudja belole hozni a jo eredmenyeket.
Hajra Katinka, csak igy tovabb, es igen, neha mi nok is "bevasarolunk", a ti kapcsolatotoknak pedig nem hasznalt a reflektorfeny - ennyike...
Fradigege
Még, még, még! Imádom a szaftos sztorikat! Volt nemi erőszak? Volt végbélgyulladás?! Esetleg intravénás szélesgábor-ufó megtermékenyítés?
GYERÜNK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.