Sok szempontból a rekordok labdarúgó-világbajnoksága lesz a nyári oroszországi megmérettetés, ahova szurkolóként kijutni sem olcsó mulatság. A nyertes csapat tízmilliárd forintnak megfelelő összeget vihet haza, míg akad olyan ország, amely azzal, hogy nem jutott ki, ennél jóval nagyobb összeget bukott.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Holnap kezdődik a VB

gondolatfoszlányok az esemény kapcsán

Arról, hogy máig sem tisztázott – dehogy is nem, hisz mind a FIFA. mind pedig az UEFA elnök belebukott – módon ruszkik által rendezett VB holnap kezdődik, már ma is írtam.
Most néhány gondolat annak kapcsán, hogy „az orosz döntéshozók, azaz leginkább Vlagyimir Putyin elnök, hiszen egyes számítások szerint a házigazda szerepe 13,2 milliárd dollárjukba kerül majd az adófizetőknek. Ez mintegy 3300 milliárd forint”. Ami lássuk be bagó ahhoz képest, amit mi el tudnánk tapsolni ezen a címen.
Nos itten van mindjárt egy idézet: „Felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy a futball világbajnokságon kívül minden nagy sportesemény és rock koncert lebonyolítására képes lesz Budapest, ha a Puskás Aréna is megvalósul, a mostani vizes vb pedig ennek a bizonyítéka ”! Ami persze – naná, hogy Őfenesége maga mondta – bár idevág, de nem releváns. Lévén sem a felelőség, sem a tudat nem jellemző rá, arról meg most ne beszéljünk, hogy mire is bizonyíték a vizes VB!!!
A másik; egy TV műsorajánló-reklám kapcsán merült fel. Nekem úgy rémlik, hogy nem új a dolog; szóval TV-nézőknek meccs-szünetre ajánlanak néznivalót. Különféle államok vélt mezeibe öltöztetett vonzónak vélt lányok játszanak büntető-rugósdit. Pontosabban ilyetén ürüggyel ügyetlenkednek. Nos én nem tudom, hogy a magyar női foci milyen szinten van, de azt igen, hogy a világ egyik legjobb játékosa magyar (származású)! Nem lennék nagyon meglepve, ha lényegesen jobb lenne a fiuknál=))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.