A svájci Zuber lökését meg sem nézték, ezzel egyenlített Svájc Brazília ellen. Sokáig vitatják majd, hogy Svájc szabályos góllal egyenlített-e Brazília ellen az E csoportban, merthogy Steven Zuber elég jól látható lökés után ugrott fel fejelni. A svájci Mirandát tette odébb, mielőtt a felső léc alá fejelt volna, ez nagyon jól látszott az ismétléseken, mégis, a videóbírós szobában senki nem gondolta úgy, hogy szólni kéne César Ramos bírónak, hogy megvizsgálják az esetet.

(Forrás: index.hu, RonaGyuri által)

Itthon - 2019. February 21., 08:43
Gyorsan elfogták a késes kínai ámokfutót
Itthon - 2019. February 3., 19:33
Borult, szeles idővel indul a hét

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Megdőlt egy régi mondás

vagy csak egy fontosabb tény felülírta

„Több szem többet lát” tartja a mondás, ráadásul – elvben – esetünkben még – ha akarják – többször is visszanézhetik. Azaz alaposabban szemügyre vehetik a dolgot. A lényeg ott van, hogy ha akarják.
Az index.hu számolt be a foci-VB eddigi egyik legfurább párhuzamáról: „Sokáig vitatják majd, hogy Svájc szabályos góllal egyenlített-e Brazília ellen az E csoportban, merthogy Steven Zuber elég jól látható lökés után ugrott fel fejelni. A svájci Mirandát tette odébb, mielőtt a felső léc alá fejelt volna, ez nagyon jól látszott az ismétléseken, mégis, a videóbírós szobában senki nem gondolta úgy, hogy szólni kéne César Ramos bírónak, hogy megvizsgálják az esetet.”. Miközben „egy nappal korábban megvideózták a horvát Mario Mandzukic lerántását, ami büntetőt ért aztán a csapatnak. A két eset nem sokban különbözik, az egyiket megnézték, a másikat nem, nehéz látni a következetességet a világbajnokság bírói döntéseiben.”!
Van, aki csodálkozik? Itt van a bringások szemefénye az isteni Nairo, akivel kapcsolatban – kevés kivételtől eltekintve vakságban szenved bringások tábora: valahogy nem látták mikor egy motorral húzatta fel magát a hegyre! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2019. February 21., 07:58
Szmájli is lehet a rendszámtáblán
Nagyvilág - 2019. February 21., 07:54
Ilyen árukra költenek a legtöbbet Magyarországon
Nagyvilág - 2019. February 21., 07:41
Felvásárolja a Coca-Cola a Bambit