Már egyértelmű, menthetetlen a kapcsolatuk: úgy értesültünk, újra elindította a válási procedúrát Hosszú Katinka és Shane Tusup! A háromszoros olimpiai bajnok úszónő és amerikai edző-férje immáron hivatalosan is szeretné végleg felbontani a házasságukat.

Újraindult Hosszú és Tusup válópere

Úgy tudom, Katinka kérelmezte, hogy folytassák a felfüggesztett eljárást. Az ügyvédjével nemrégiben küldték be az iratokat a bíróságra, hogy ne szüneteljen tovább a válóper

– mesélte lapunknak a házaspár egyik közeli ismerőse.

Mint ismert, az egykori álompár házassága az elmúlt év végén romlott meg, ezt decemberben Hosszú Katinka a közösségi oldalán erősítette meg.

Akár három évig is elhúzódhat egy ilyen bontóper. Ha az anyagiakról sikerül megegyezniük, akkor is eltarthat egy ideig, mire kimondják a válást. A felek nem kötelesek minden tárgyaláson részt venni, a bíró jelöli ki azokat az alkalmakat, amikor meg kell jelenniük, de a legtöbb esetben elég, ha a jogi képviselőjük van ott

– nyilatkozta lapunknak dr. Szilágyi Roland ügyvéd.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Tusup most kimutathatja foga fehérjét...Katinkának ott tesz keresztbe, ahol tud.

sikeresen megmutatja, hogy bizony nem úriember, csak egy gyökér...akkor még csak szerepelt, amikor felolvasta a bocsánatkérő levelét...most, utólag már tudjuk, hogy inkább leszerepelt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.