Ezzel bizonyára kivívják a világ szimpátiáját Messi és Maradona honfitársai.

Sportdrukkerekhez roppant méltatlan esemény borzolja a kedélyeket az interneten. Miután Argentína válogatottját 3-0-ra lemosták a horvátok, Messiék távol kerültek a továbbjutástól. A dél-amerikai ország szurkolóin elhatalmasodott a csalódottság, és a videó tanúsága szerint tettlegességig is fajult a dolog a stadionban.

Az előzményeket nem ismerjük, de ez akkor is rettentően szégyenteljes jelenet:

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@RonaGyuri: az eszement focihuligánok, mindenütt eszement focihuligánok, tekintet nélkül nemzetiségre, korra, politikai meggyőződésre. Nem szeretnék most az argentin válogatott helyébe lenni, emlékezzünk Andres Escobar tragédiájára. Az argentin szurkolókat pedig kitiltanám a VB-ről. Nemcsak erről, a legalább a rákövetkező két VB-ről is hogy legyen idejük magukba nézni.
human
Én egyre jobban kezdek hinni abban az elméletben, hogy a futball a háborúkat helyettesíti. A társadalomban vannak embertípusok akik szeretik a szélsőségességet. Szeretnek rajongani és utálni is egyben és ha a felgyülemlett feszültséget szinte legális keretek között le lehet vezetni még jobb. Nem olyan sok vérrel jár, mint egy háború, de igyekszik a futball ellátni a funkcióját.
division
@RonaGyuri: Beteges már, nem gondolod?
RonaGyuri
@division: persze, hogy az, de hát az nép, az istenadta nép ezt a dagadt törpét imádja!! =))
division
@RonaGyuri: Ez igaz, az isteni Diego nem egy szép szál legény:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.