A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kedden közölte, hogy közös megegyezéssel távozott Georges Leekens a válogatott kispadjáról, valójában a belga edző számára teljesen váratlanul, és ami meglepő, telefonon érkezett az elbocsátó üzenet.

A Blikk Georges Leekens menedzserét elérte, aki telmondta, hogy az edzőt közös megegyezés helyett telefonon rúgta ki az MLSZ.

Kellemtlen: telefonon rúgták ki a magyar szövetségi kapitányt

„Georges sajnos kedden nem tudott Magyarországra repülni, hogy részt vegyen barátja, Kovács Ferenc temetésén. Arra a napra már jó előre egy rendkívül fontos találkozót terveztünk be. Viszont

a Magyar Labdarúgó-szövetség főtitkára, Vági Márton felhívta és közölte vele, hogy megszüntették a szerződését. Mondanom sem kell, nagyon meglepődtünk”

– üzente a Blikknek Bognár István, Leekens menedzsere. 

„Az MLSZ elnöksége elhatározta, hogy felmondja a szerződést. Erre a megállapodás lehetőséget ad. Az elnökség szándékáról értesítettük Georges Leekenst, aki a döntést csalódással fogadta, de tudomásul vette. A 30 napos felmondási időre járó munkadíján kívül nincs további igénye végkielégítés tekintetében” – áll az MLSZ válaszában.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Georges Leekens

(blikk.hu)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Nálunk, azaz ZSÁKBA SZARKÁÉKNÁL ez a módi, indoklás nélkül sicc az egy havi lóvé, nyugdíj, bárki, bármi, ha nem a JÓ ESTÉT KÍVÁNOK, megjöttek a felcsúti juhászok NÓTŰJÁT FÚJJA, NYALJA:
.
www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU
.
Egy ideig még!
.
Eladott Ország
Ami eddig kiderült: több mint 400 milliárdot, azaz 400.000.000.000 forintot ölt ez a nemzet, vezetője akaratából a nemzeti fociba. Tehetségtelen focistáink tízmilliókat keresnek. Ezt az egész magyar árnyékfutballt állami pénzen tartjuk fenn. Csak azért, hogy ne merüljön el teljesen a szarban. Hatalmas stadionokat építünk, amelyek aztán konganak az ürességtől. Még Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor udvari lapja, a Nemzeti Sport is kénytelen volt megjegyezni, hogy egy éven belül a hetedik vereségét szenvedte el a magyar válogatott.
Itt semmi más nem számít, csak az illúzió, hogy majd egyszer leszünk valakik. Évszázadok óta várja ez a nemzet, hogy majd belőle is lesz valaki. Hogy majd erős és büszke lehet egyszer. Szó szerint is, nem csak az önámító hazugságok szintjén. Addig is nem ártana végre megbarátkozni a valóság gondolatával: egy sikertelen, ismét csak a gödör alja felé csúszó ország vagyunk. A nemzeti focival együtt. És amíg nem nézünk szembe a valósággal az illúzió helyett, addig naponta fog pofán csapni egy egész nemzetet a keserű valóság. Naponta.
Persze, tudom: ezt mi így szeretjük. Mert mi erősek és büszkék vagyunk akkor is, ha nem. Meg tiszteletet a magyaroknak, mert felpofozlak, büdös köcsög.
wagabund
egy idős edző mondta a rádióban, hogy szerinte a játékosokat ha az orvos(orvosok) egészségesnek nyílvánítják, megfelelő trénerek izomzattal is felkészítik kilencven perc kemény küzdelemre, valamint tökéletes labdakezelésre, akkor a játékosoknak hozni kell egy magas színvonalú teljesítményt..aki ezt megtagadja, azt azonnal eltávolítani a válogatottból úgy, hogy még közmunkásnak sem alkalmazzák sehol...

szerinte sokkal jobb eredmények születnének..

szerintem meg be volt tépve..
human
foci = pénzmosoda
Ez lesz a véleményem egészen addig amíg többségében állami pénzekből finanszírozzák a stadionok fenntartását, a meccsek biztosítását, a milliós játékosi fizetéseket.
Támogatni kell mint minden sportot, de nem eszetlenül tolni bele a pénzt. Mivel nyilvánvaló, hogy ez a pénztömés nem hoz eredményt, ezért nem tudok másra gondolni, mint hogy a korrupció a fő szempont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.