A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) kedden közölte, hogy közös megegyezéssel távozott Georges Leekens a válogatott kispadjáról, valójában a belga edző számára teljesen váratlanul, és ami meglepő, telefonon érkezett az elbocsátó üzenet.

A Blikk Georges Leekens menedzserét elérte, aki telmondta, hogy az edzőt közös megegyezés helyett telefonon rúgta ki az MLSZ.

Kellemtlen: telefonon rúgták ki a magyar szövetségi kapitányt

„Georges sajnos kedden nem tudott Magyarországra repülni, hogy részt vegyen barátja, Kovács Ferenc temetésén. Arra a napra már jó előre egy rendkívül fontos találkozót terveztünk be. Viszont

a Magyar Labdarúgó-szövetség főtitkára, Vági Márton felhívta és közölte vele, hogy megszüntették a szerződését. Mondanom sem kell, nagyon meglepődtünk”

– üzente a Blikknek Bognár István, Leekens menedzsere. 

„Az MLSZ elnöksége elhatározta, hogy felmondja a szerződést. Erre a megállapodás lehetőséget ad. Az elnökség szándékáról értesítettük Georges Leekenst, aki a döntést csalódással fogadta, de tudomásul vette. A 30 napos felmondási időre járó munkadíján kívül nincs további igénye végkielégítés tekintetében” – áll az MLSZ válaszában.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Georges Leekens

(blikk.hu)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
..."A 30 napos felmondási időre járó munkadíján kívül nincs további igénye végkielégítés tekintetében” "---

húúúú baszki...ezt megúsztuk... az ilyen jó ember ritka kincs...
sokanvagyunk
Volt négy barátságos mérkőzése 0 ponttal, meg egy igen "barátságos" módon való kirúgás 0 végkielégítéssel - a magyar sztárfocistáknak hála Istennek, semmi bajuk.
A nulla nála egyébként vágyai között volt: nulláról akarta felépíteni a magyar válogatottat.
Sámannus
Ugyan hány ilyen Bognár István van még a magyar fociban, aki ilyen jól tollasodik ezen az emberkereskedelmen, vagy ahogyan ők mondják a "sport közgazdaságon" ami egy olyan ipar ahol nulla teljesítmény mellett is milliárdok tűnhetnek el.
Zeta
@papa.49: ez igaz, azért bátran kirúgták telefonon!
Szépen a szemébe modták, hogy hülyék voltunk, hogy idehoztuk!
ittott
az volt ökör, aki idehozta. minden referenciája értéktelenségéről szólt.
namihami
Az általa és általa igazgatott ""aranylábú"" fiúk teljesítménye alapján még elegánsnak is mondható. És a játékosaival is hasonlóan bánnék.
Hogy nem lenne magyar foci? Miért, most van???
TomasP
Mit is várhatunk ettől a csapattól ... kultúra yes?
mariaberta
Hogy jól végezte-e a munkáját, más kérdés. De nem az lett volna tisztességes, ha az elbocsátás nem telefonon hanem személyes megbeszélés során történik? Úgy látszik, mi magyarok tisztára lezüllöttünk. még felmondani sem tudunk . Jellemző erre az egész bagázsra.
tudode
Nálunk, azaz ZSÁKBA SZARKÁÉKNÁL ez a módi, indoklás nélkül sicc az egy havi lóvé, nyugdíj, bárki, bármi, ha nem a JÓ ESTÉT KÍVÁNOK, megjöttek a felcsúti juhászok NÓTŰJÁT FÚJJA, NYALJA:
.
www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU
.
Egy ideig még!
.
Eladott Ország
Ami eddig kiderült: több mint 400 milliárdot, azaz 400.000.000.000 forintot ölt ez a nemzet, vezetője akaratából a nemzeti fociba. Tehetségtelen focistáink tízmilliókat keresnek. Ezt az egész magyar árnyékfutballt állami pénzen tartjuk fenn. Csak azért, hogy ne merüljön el teljesen a szarban. Hatalmas stadionokat építünk, amelyek aztán konganak az ürességtől. Még Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor udvari lapja, a Nemzeti Sport is kénytelen volt megjegyezni, hogy egy éven belül a hetedik vereségét szenvedte el a magyar válogatott.
Itt semmi más nem számít, csak az illúzió, hogy majd egyszer leszünk valakik. Évszázadok óta várja ez a nemzet, hogy majd belőle is lesz valaki. Hogy majd erős és büszke lehet egyszer. Szó szerint is, nem csak az önámító hazugságok szintjén. Addig is nem ártana végre megbarátkozni a valóság gondolatával: egy sikertelen, ismét csak a gödör alja felé csúszó ország vagyunk. A nemzeti focival együtt. És amíg nem nézünk szembe a valósággal az illúzió helyett, addig naponta fog pofán csapni egy egész nemzetet a keserű valóság. Naponta.
Persze, tudom: ezt mi így szeretjük. Mert mi erősek és büszkék vagyunk akkor is, ha nem. Meg tiszteletet a magyaroknak, mert felpofozlak, büdös köcsög.
wagabund
egy idős edző mondta a rádióban, hogy szerinte a játékosokat ha az orvos(orvosok) egészségesnek nyílvánítják, megfelelő trénerek izomzattal is felkészítik kilencven perc kemény küzdelemre, valamint tökéletes labdakezelésre, akkor a játékosoknak hozni kell egy magas színvonalú teljesítményt..aki ezt megtagadja, azt azonnal eltávolítani a válogatottból úgy, hogy még közmunkásnak sem alkalmazzák sehol...

szerinte sokkal jobb eredmények születnének..

szerintem meg be volt tépve..
human
foci = pénzmosoda
Ez lesz a véleményem egészen addig amíg többségében állami pénzekből finanszírozzák a stadionok fenntartását, a meccsek biztosítását, a milliós játékosi fizetéseket.
Támogatni kell mint minden sportot, de nem eszetlenül tolni bele a pénzt. Mivel nyilvánvaló, hogy ez a pénztömés nem hoz eredményt, ezért nem tudok másra gondolni, mint hogy a korrupció a fő szempont.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.