Orbán Viktor miniszterelnökről közismert, hogy nagy focirajongó. Most azt is megtudhattuk, kinek szurkol az oroszországi vébén.

A Blikk írta meg, hogy a miniszterelnök pénteki szokásos rádióinterjújában aktuálpolitikai témák mellett szót ejtett a most zajló, oroszországi focivilágbajnokságról is.

Orbán elárulta, hogy kinek szurkol a focivébén

Orbán elárulta: Horvátországnak az Argentína felett aratott, szenzációs győzelme után világbajnoki reményei is lehetnek, így mostantól nekik szurkol.

A kormányfő azonban nem a kezdetektől szorít a horvátoknak: a torna elején még Peru volt a kedvence, de a dél-amerikai együttes már kiesett.

(Blikk)

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Egy újabb olyan hír, ami a rajongóin kívül persze, de a kutyát se érdekelte.
Csak arra kell, hogy a csicskamédia megint kiadhasson egy kis kétsoros színest az ő Imádott Vezérükről.
mariaberta
Hajrá magyarok, csak így tovább.Tudjátok, mint az átkosban. Igaz, hogy nem volt stadion dömping az országban, nem is fizettek milliókat a játékosoknak, de tudtak focizni és "időnként" még a világversenyeken is részt vettek. Persze mint annak idején a fórum nagyasszonya Dávid Ibolya,,,,, én sem értek a focihoz, fentieket csak úgy,,, saját kútfejemből írtam.
Cicamama55
Én is, de az első meccsük óta! A küzdeni akarásuk, csapatszellemük nagyon magával ragadó a horvátoknak! Horvátország mellett én Portugáliának és Oroszországnak is drukkolok.
Yoda69
Ejnye bejnye, mit fog szolni putyin elvtars?
Mellesleg ki a faszt erdekel hogy kinek szurkol ez a taho.
A magyar focit IS tonkrebaszta, eselyunk sincs hogy valaha VB-re kijussunk (amig ok vannak hatalmon).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.