A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) elnöksége úgy döntött, hogy további bizalmat szavaz Joachim Löw szövetségi kapitánynak annak ellenére, hogy a válogatott címvédőként már a csoportkör után búcsúzott az oroszországi világbajnokságtól.

Megszületett a döntés a német edző jövőjéről

Fotó: MTI/EPA/Robert Ghement

A DFB vezetőségi tagjai pénteken telefonos konfereciabeszélgetést folytattak, s végül egyhangúlag – ellenvélemény nélkül – kinyilvánították: azt szeretnék, ha az 58 éves tréner kitöltené 2022-ig szóló szerződését.

A csütörtöki hazaérkezést követően Reinhard Grindel DFB-elnök arról állapodott meg a szakemberrel – aki 2006 óta irányítja a csapatot –, hogy néhány nap múlva ülnek le beszélni egymással a folytatásról. A kiesését a felelősséget magára vállaló Löw még nem nyilatkozott a maradását vagy távozását illetően. Az érintettek a jövő héten ülnek le tárgyalni, s azután hirdetik ki a végső döntést.

A Nationalelf három ponttal utolsó lett csoportjában, és története során először már a csoportkör után búcsúzott a vb-től.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Lehet frissítés kéne. nem volt meg az összjáték, sem a csapat. Mondjuk böcsülettel támadtak, de nem jött össze semmi. Három meccsen !
justhpeter
@Gauntlet: Szerintem a német játékosok túl lettek játszatva az utolsó szezonban. Bajnokság, hazai és nemzetközi kupák, válogatott meccsek... nekem úgy tűnt tompaság lett úrrá rajtuk, nem tudtak sem váltani, sem újítani. 55 meccs sok évente.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.