A horvát labdarúgó-válogatott az oroszországi világbajnokság talán legdrámaibb mérkőzésén jutott be a legjobb négy közé. Mint ismeretes, 2:2 után a horvátok tizenegyesekkel jutottak tovább.

Örömében kezdett zokogoni a horvát szövetségi kapitány – fotó

Zlatko Dalic, a horvátok szövetségi kapitánya a végén már alig bírta a feszültséget, az utolsó pár tizenegyest már ülve követte a kispadról. Amikor aztán Ivan Rakitic továbblőtte a válogatottat, akkor belőle is előtörtek az érzelmek.

A meccs egésze alatt a játékra koncentráltam, de aztán amikor Rakitic büntetője bement, akkor előtörtek belőlem az érzelmek. Ez nem csak nekünk, hanem egész Horvátországnak hatalmas öröm. Nem sűrűn szoktam sírni, de most minden okom megvolt rá

– mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón Dalic.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Ronald Wittek

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Csak gratulálni lehet a horvátoknak!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Csak gratulálni lehet a horvátoknak!!!
Eladott Ország
Mészáros Lölö, az NK Osijek futballcsapat társtulajdonosa és az Orbán nevű Viktor nemzeti stadionnal és milliárdokkal támogatja a horvát focit. Továbbra sem Lévai Anikó zsebpénzéből, hanem a közjellegétől megfosztott adófizetői pénzből. Mit hogy támogatja? A horvát nemzeti stadiont is Mészáros Lölö&Co. építheti, amely egy 25-30 ezres létesítmény lesz, a költségek felét, sőt kétharmadát a Lölö többségi tulajdonában álló eszéki futballklub állná, amelynek támogatói a sajátosan magyar közbeszerzéseken degeszre hízlalt cégek. A mangalicaszerelő klubja egy futballakadémia építésébe is belefog, a munkálatok 2017-ben kezdődnek, a költségeket 6-8 millió euróra teszik, a pénz leginkább az Orbán nevű Viktornak köszönhetően már rendelkezésre áll: a magyar kormány adófizető 3,3 millió eurót, azaz nagyjából 1 milliárd forintot nyomott az NK Osijek akadémiájának támogatására. Mert a magyar adófizetőnek kormánynak fontosak a környező országok magyarlakta vidékei (olyannyira, hogy egy 163,3 millió eurós, azaz nagyjából 50,5 milliárd forintos programja is van a számukra), ahol koncentráltan él a sok magyar, ezért tolja a 108 ezres lélekszámú Eszékre a pénzt, ahol – a 2011-es állás szerint – 979 magyar élt. Egyetlen év alatt több, mint 30 millió eurót (=10 milliárd forintot) pumpáltak Lölö csapatába, és évi egy milliárd forintot ad az állam nekik 2018-ban is. Nem a horvát állam, hanem a gavallér magyar. Tessék, baszki! Ezek előbb ellopják a közpénzt, berakják a magánzsebükbe, és utána lesz belőle horvát nemzeti stadion. Mennyivel jobb, nem igaz? Itthon maradt a pénz, lett belőle kórház, iskola, lélegeztetőgép, jólét, móka és kacagás nemzeti érzelmű polgártársam?
index.hu/sport/futball/2017/01/06/meszaros_es_orban_nemzeti_stadionnal_es_milliardokkal_tamogatja_a_horvat_futballt/
Cicamama55
Remek csapatot sikerült neki összekovácsolnia! Csak gratulálni lehet ehhez a teljesítményhez, függetlenül attól, mi lesz a vb.végeredménye!
csetere
@Eladott Ország: A szerbeket támogatják ezerrel, nem a horvátokat.
Eladott Ország
@csetere: Támogatjuk mi még a szlovák futballt is mert a fidesz szavazatokért mindent, arról nem is beszélve, hogy Rákosiék visszautasították a Marshall segélyt,Viktorék pedig ellopták simán. Orbán után a világban úgy beszélnek rólunk: Magyarország az ezer rothadó stadion országa! Így ível át a határokon magukat hazafiaknak tartó maffiózók futball iránti feltétlen rajongása
kolozsvaros.com/2016/11/20/igy-ivel-at-a-hatarokon-magukat-hazafiaknak-tarto-maffiozok-futball-iranti-feltetlen-rajongasa/
Tatabánya, Szent Borbála Kórház 2016
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/07/13697060_1013116635476056_5267823743493245199_n.jpg
Eladott Ország
A Duna-menti futballkultúrára (aminek mindig is a részei voltunk), és a horvát futball sikereire felcsimpaszkodott felcsúti kocafocistához vajon eljutott a nagyszerű hír, hogy a baráti szomszédos országban nem a helyi unortodox alufóliasisak alá szorult agyú Matolcsy Rómeó nyerészkedett a pórul járt devizahitelesek nyomorán? Miközben a Fidesz azt hazudta, hogy megmentette a bedőlt devizahitelek tulajdonosait, de valójában Matolcsyékon és a pénzes geciken kívül mindenki pórul járt, Horvátországban mintegy 120 ezer adós kapja vissza a hitelei után túlfizetett kamatok és a devizaárfolyam közötti különbséget, fejenként csaknem 4 millió forintnyi kunát. Ennyit rólatok, nemzeti seggfejek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.