Az Újpest FC két afrikai labdarúgója nem kapott vízumot Azerbajdzsánban, ezért nem léphet pályára csütörtök (ma) este, a Nyeftcsi Baku elleni Európa Liga-selejtezős párharc első mérkőzésén.

Az Újpest két focistáját nem engedték be Azerbajdzsánba

A magyar klub honlapjának beszámolója szerint a bevándorlási ügyintézés során probléma lépett fel, így a mali Alassane Diallo és a nigériai Obinna Nwobodo nem kapta meg a beutazáshoz szükséges vízumpapírokat, és a csütörtök reggel 6 órakor indult menetrendszerinti járattal visszautaztak Magyarországra.

"Nagyon kimerítő úton vagyunk túl, rengeteget utaztunk, el is fáradtunk. Minden bonyodalom ellenére, a nehézségekkel már nem foglalkozva, minden energiánkkal azon leszünk, hogy a lehető legjobb formánkat nyújtsuk a mérkőzésen" – nyilatkozta a válogatott Nagy Dániel.

A Nyeftcsi-Újpest mérkőzés magyar idő szerint 19 órakor kezdődik.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Illyés Tibor

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Most mondanek valamit, ami arrol szolna, hogy orban nyalja alijev segget, de valoszinuleg nem eleg intenziven. Szoval kb. ennyire ertekeli az egyik despota a masikat,...
Mit mondjak, - megerdemlik egymast, remelem, rengeteg szivatas lesz meg koztuk
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@karma1: jó lesz az 8 millának IS! havonta.+ a kedvező adózás az ekho formájában. Ezek az "aranylábúak" azért az 1-2 milláért rá se néznek a labdára.
karma1
@kereső: A baj az, hogy 8 millaert SE...:o((((
bencemacska
@Gauntlet: ma, 15:02
És Szusza , Török, Várhidi, Fazekas, Solymosi, stb
advocat
Elfelejtették az azeri gyilkost! Az olyan természetes volt? És a UEFA? Tojik az ránk.
karma1
@Gauntlet: Elmeletileg nincs a szinesboruekkel semmi baj egy focicsapatban, a gond az, hogy azert kellenek ok, mert a fiatalok meg egy rakas penzert sem kepesek meg minimalis focitudasra sem... (Ha megnezel egy angol, vagy egy francia, de akar nemet csapatot is, tele vannak szinesboruekkel. Ok otthon meg a rongylabdaval a grundon tanultak focizni, nem futott stadionban - innen a tudasuk, na es futni, mozogni is jobban tudnak, mint az eltunyult feherek)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.