Hrutka János nyers őszinteséggel a magyar futball helyzetéről, kirekesztésről, kultúráról és arról, miért számít sértésnek, ha valakit lefocistáznak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hozzászólás helyett:

A példa jó, sőt releváns

igaz nem csak, s főleg nem így átvitt értelemben

A pártlap mai vezércikke: „VILÁGÍTÓTORNYOK”. Megmondom őszintén már a bekínálás is kétes értékű. A főoldalon így szól: „Egy agonizáló párt bukott elnöke és egy másik, sok éve padlót fogott gyülekezet frontembere egymást túllicitálva a magyar miniszterelnökön derült.”, ami lássuk be adna egy-kéz aktuális lehetőséget is. Azonban nem az lett belőle, hanem „Lendvai Ildikót és Kuncze Gábort mutatták kedd este az ATV-ben.”.
Ami azzal indul, hogy „Élőben kérdezgette a két kivételes embert Orbán Viktorról Rónai Egon műsorvezető az Egyenes beszédben. Mint amikor a bajnokság két kiesőjét faggatják, mi a véleményük a bajnokról…”!
Ráadásul azonnal megállapítja, hogy „Vicces volt az egész. Vagy inkább röhejes. ”.
Na ő ezt az említett műsorra értette, ami persze akár még igaz is lehet. De, igen, de ez a „mint amikor” ez még tőlük is sok(k). Lévén ártunk és qurmányunk illetékes elvtársai élükön a dagadt törpével - úgy is mint egy olyan ország, aminek a 48-as bővítés is csak egy halvány remény bejutásra – igencsak nagypofával szakértette meg az idei VB-t! =))
Jozefina
Remek riport és végre egy olyan emberrel, aki a focihoz is ért!!! Igaz nem politikus!!!
Gauntlet
@RonaGyuri: pedig Kuncze kimondottan értelmes volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.