A vendég Debrecen 1-0-ra győzött a Puskás Akadémia ellen szombaton, a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 2018/19-es szezonjának nyitómérkőzésén.

A szezon első ziccerét a 3. percben a Debrecen csatára, Takács bombázta a hazai kapusba, majd tíz perc elteltével tízméteres fejese is célt tévesztett. A PAFC negyedóra elteltével "érkezett meg" a meccsbe és Diallo révén lesgólig jutott.

Minden hiába, kikapott a Puskás Akadémia

A vendégek egyik sarokrúgásukat követően centiméterekre voltak a gólszerzéstől: Márkvárt a gólvonalról vágta ki a kapura fejelt labdát. A hajdúságiak lendülete a szünetig sem hagyott alább, de a vezetést nem tudták megszerezni.

Fordulást követően kiegyenlítettebb lett a mérkőzés, ezzel együtt jelentősen esett az iram. A hazaiak ötlettelenül játszottak, helyzetekig sem nagyon jutottak el. A debreceniek többször is, és az egyik ilyennél Calvente fejesével megszerezték a vezetést.

A felcsúti csapat küzdött az egyenlítésért, de a játékába sok hiba csúszott, így nem sikerült egyenlítenie. A Debrecen megérdemelten szerezte meg a három pontot, a felcsútiak pedig még mindig nem nyertek bajnoki mérkőzést a debreceniek ellen.

(MTI)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
A vereséget már az új hacukában élték meg a fiúk? :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
A teljesítményen meglátszott, hogy ott ültek a fotelban a VB alatt, csak elfelejtettek jegyzetelni. A fociból csak az összhang volt meg, gagyi mezben gagyi játékosok rohangáltak a "kis fradiban".
csipetke
Milyen érdekes,hogy a focis-témákhoz sose szólnak hozzá a trollok,csikari,és durbincs...
papa.49
@csipetke: Arra nem kapnak direktívákat ))))))))))
Edmond Dantes
Marhák ezek a felcsútiak.Elegendő lett volna csak a 2Rule inget,gatyát kiküldeni a pályára,az ugyanis verhetetlen! A benne lévő játékosok meg erre elb@ zták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.