Ha legyőzi a Sevillát. 

Litván vagy liechtensteini ellenfelet kaphat az Újpest FC a labdarúgó Európa Liga-selejtező harmadik fordulójában, amennyiben a második körben búcsúztatja a spanyol Sevilla együttesét.

Litván vagy liechtensteini ellenfelet kaphat az Újpest :D

MTI Fotó: Kovács Tamás

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nyoni székházában hétfőn készítette el a sorsolást, az újpestiek továbbjutásuk esetén a Zalgiris (litván)-Vaduz (liechtensteini) párharc győztesével mérőzhetnek meg.

A versenyben lévő másik magyar csapat, a Budapest Honvéd az Ufa (orosz)-Domzale (szlovén) versengés továbbjutójával találkozhat. A második fordulóban – amelynek első mérkőzésére csütörtökön, a visszavágóra jövő héten kerül sor – a kispestiek a luxemburgi Niedercorn csapatával mérkőznek.

Amennyiben a Vidi FC a selejtező második fordulójában búcsúzik a Bajnokok Ligájától – a bolgár Ludogorec gárdájával találkozik –, átkerül a második számú európai kupasorozatba, és a harmadik fordulóban majd a Zrinjski (bosnyák)-Valletta (máltai) párharc győztesével játszik a bajnokok ágán.

Az EL-selejtező harmadik fordulójának első összecsapását augusztus 9-én, a visszavágót 16-án rendezik, az első mérkőzésén az Újpest és Vidi otthon, míg a Honvéd idegenben lépne pályára. A csoportkörbe jutáshoz még további egy fordulót kell sikerrel venni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Búcsúztatni? Sevillát? Sajna ez nem a 70-es évek ! meg akkor csupa magyar gyerek futkározott, és nem kapott hidegrázást a csapat, ha két idegenlégiós nem játszott!
justhpeter
Megnézte-e a vasárnapi Újpest-MTK meccset az, aki a Sevilla ellen továbbjutásban reménykedik ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.