Szerdára virradóra rövid szenvedés után 96 éves korában.

Szepesi György haláláról a család értesítetette a Nemzeti Sportot. A legendás sportriportert sokan az Aranycsapat 12. játékosaként emlegették.

Szepesi György 1922. február 5-én született Budapesten, Friedländer György néven. 1945-től volt a Magyar Rádió munkatársa, ahol riporterként, osztályvezetőként, bonni tudósítóként dolgozott.

Londontól Londonig, azaz 1948-tól 2012-ig közvetített olimpiákról, míg a labdarúgó-világbajnokságokon 1954-től 2010-ig dolgozott.

(Nemzeti Sport)

Címlapi kép: MTI/Földi Imre

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Élmény volt a sportközvetítéseit hallgatni! Nagyítóval keresgélve sem találunk hozzá hasonló kvalitású sportriportert! Nyugodjék békében...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@idppp: "@karma1: Miért kell ajnározni egy utolsó mocskot? Magyarország legendás, első számú besúgója, III./III-as ügynöke, sok kiváló sportember életének megrontója! " en konkretan ERRE a mondatra varnek nevszerinti felsorolast - nem lehettek olyan sokan, ha kozben azert kivalo sportolokka tudtak valni.

Mit kodositesz itt most az oroszok nevszerinti felsorolasaval? Nem ez volt a kerdes! Alapbol kellene a sszoveget ertelmezni, es nem elkenni dolgokat.

Ilyenek vagytok ti, fide$$ fanok - allitotok valamit, es amikor valaki csak egy egyszeru kerdest tett fol, maris visszavonultok, mismasoltok, mert nem tudtok valaszolni - vagy nem akartok.
Egyszeruek vagytok mint a faek - a gyuloletpolitika, a hazugsag 100 %-ig mukodik nalatok.
kripton
@karma1: Nagyon nagy hatással vannak rád a birkáid.
karma1
@idppp: Mondd, ha elfogynak az eszerveid, akkor csak hulyeseggel tudsz elorukkolni? Hogy tudsz osszehozni egy hitlert vagy sztalint, rakosit Szepesi Gyorggyel? Egy nyilvanvaloan tomeggyilkost egy ESETLEG megtevedt emberrel? Mig hitlerbe tizmilliok haltak bele, addig Szepesibe hanyan? Ezt mar negyedszer kerdezem toled, mert allitolag ezt tette: sok kivalo sportembert tett tonkre.

Eddig EGYETLEN NEVET sem tudtal mondani...
idppp
@karma1: Vén puruttya! Keresse már meg azt az elgurult kurva gyógyszert, és lefeküdni a picsába! Ma már ne igyon többet, főleg, ha megtalálta a gyógyszerét!
csak úgy....
@kripton: Puskástól a Papp Laciig,mindenki be vót szervezve az 50 es években,hüségnyilatkozat és beszervezés nélkül,gondolod a rákosi pajtás engedte vóna öket nyugatra? Miért nem mesélsz a szüleidröl? Föltételezem,hogy már ök is "nagyok" (fölnöttek) voltak abban az idöben...
kripton
@csak úgy...: "Miért nem mesélsz a szüleidröl?"

A te jó édes anyád hogy van?

Az én Édesanyám szövőnő, kézi szönyegkészító, és villanyszámlás volt.
Az Édesapámról - az ő ÁVH-hoz és az Andrássy út 60-hoz (Terror Háza) való viszonyáról bővebben itt olvashatsz:

velemenyparbaj.blogspot.com/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.